O femeie și-a ucis soțul turnând peste el apă clocotită și zahăr
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ. Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
Foto ilustrativ. Imagine de Ichigo121212 de la Pixabay
O femeie de 59 de ani a fost găsită vinovată de instanță, după ce și-a ucis soțul turnând peste el apă clocotită amestecată cu zahăr. 

Corinna Baines, o femeie de 59 de ani din Neston, Anglia, a fost găsită vinovată de instanță după ce și-a ucis soțul, în vârstă de 81 de ani, turnând peste el apă clocotită și zahăr. Cei doi erau împreună de 38 de ani. 

Totul s-a întâmplat în luna iulie a anului 2020, pe când Corinna Baines era și îngrijitoarea soțului ei. Recent, ea a fost găsită vinovată și își va afla sentința pe 9 iulie a.c.

Pare-se că Corinna Baines a recurs la acest gest după ce ea, fiica sa și soțul ar fi fost implicați într-o dispută - varianta nu a fost confirmată oficial, transmite Liverpool Echo

Femeia a turnat apă clocotită amestecată cu zahăr pentru a provoca daune mai mari, lichidul fiind astfel mai gros și mai lipicios. 

Soțul ei, în vârstă de 81 de ani, a suferit arsuri pe mai mult de o treime din corp. După ce a primit îngrijiri la spital timp de cinci săptămâni, a survenit decesul. 

Ambii aveau copii din căsniciile anterioare, dar și un fiu împreună. 

VEZI ȘI: Doi tineri, dispăruți de o săptămână, au fost găsiți morți, îmbrățișați

O femeie și-a ucis iubitul pentru a se putea căsători cu tatăl ei

O femeie din SUA și-a ucis iubitul, pentru a putea fi împreună cu tatăl ei, scrie Mirror. Amanda McClure, împreună cu sora sa, ar fi crescut împreună într-o familie adoptivă, departe de tatăl ei. Bărbatul de 55 ani și-ar fi petrecut 17 ani în închisoare, după ce ar fi agresat sexual un minor. Astfel, el nu a fost lângă fetele lui în copilărie. După ce a fost eliberat, s-a întors acasă, pentru a se cunoaște mai bine. Lucrurile au evoluat însă într-un mod ciudat. Amanda McClure, în vârstă de 31 de ani, s-ar fi îndrăgostit de tatăl ei. 

În tot acest timp, iubitul Amandei, John, îi pregătea o surpriză, o cină romantică cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, fără să știe că femeia a început să dezvolte o atracție față de tatăl ei. Cei trei au planificat să-l omoare pe John, pentru ca Amanda și tatăl ei să poată fi împreună (Citește mai mult AICI).

VEZI ȘI: CRIMA care a șocat Belgia. O mamă a fost ucisă pe stradă, în timp ce își plimba bebelușul în cărucior

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel