O femeie și-a ucis soțul cu o lovitură de cuțit, în Suceava
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
O femeie a fost arestată preventiv după ce, în Sâmbăta Mare, și-a ucis soțul în vârstă de 47 de ani cu o lovitură de cuțit. 

Sâmbăta Mare dinaintea Paștelui a fost una sângeroasă într-o familie din satul Arghira, comuna suceveană Preutești. O femeie și-a ucis soțul în vârstă de 47 de ani cu o singură lovitură de cuțit, în zona pieptului, după o serie de discuții contradictorii pe fondul consumului de alcool, scrie Monitorul de Suceava.

Inițial, femeia a inventat o poveste și a spus că a plecat să cumpere niște grâu, iar când a revenit acasă și-a găsit soțul întins pe pat. Când a verificat a constatat că acesta era mort.

Din primele cercetări la fața locului s-a stabilit că Dănuț B. avea o plagă înjunghiată în zona pieptului, în aceeași cameră fiind găsită și arma crimei. În dimineața zilei de 2 mai, legiștii au stabilit că moartea a fost violentă.

Dănuț B. a murit din cauza insuficienței cardio-respiratorii acute consecutive hemopericardului secundar unei plăgi înțepat-tăiate cardio-pericardice ce s-a putut produce prin lovire cu un corp înțepător-tăietor.

În aceste condiții, Elena B., de 53 de ani, a fost arestată preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de „violență în familie” raportată la infracțiunea de „omor”.

Sursă: Monitorul de Suceava

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel