O femeie și-a UCIS iubitul pentru a se putea căsători cu tatăl ei
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie și-a ucis iubitul pentru a se putea căsători cu tatăl ei / Foto: Pixabay
O femeie și-a ucis iubitul pentru a se putea căsători cu tatăl ei / Foto: Pixabay
O femeie și-a ucis iubitul pentru a se putea căsători cu tatăl ei.

O femeie din SUA și-a ucis iubitul, pentru a putea fi împreună cu tatăl ei, scrie Mirror. Amanda McClure, împreună cu sora sa, ar fi crescut împreună într-o familie adoptivă, departe de tatăl ei. Bărbatul de 55 ani și-ar fi petrecut 17 ani în închisoare, după ce ar fi agresat sexual un minor. Astfel, el nu a fost lângă fetele lui în copilărie. După ce a fost eliberat, s-a întors acasă, pentru a se cunoaște mai bine. Lucrurile au evoluat însă într-un mod ciudat. Amanda McClure, în vârstă de 31 de ani, s-ar fi îndrăgostit de tatăl ei. 

În tot acest timp, iubitul Amandei, John, îi pregătea o surpriză, o cină romantică cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, fără să știe că femeia a început să dezvolte o atracție față de tatăl ei. Cei trei au planificat să-l omoare pe John, pentru ca Amanda și tatăl ei să poată fi împreună.

VEZI ȘI: CRIMA care a șocat Belgia. O mamă a fost ucisă pe stradă, în timp ce își plimba bebelușul în cărucior

Detalii cutremurătoare

În seara de 14 februarie, John a fost ucis, după câteva zile de tortură. Detaliile din anchetă sun absolut cutremurătoare. Cei trei l-au convins pe John să se alăture unui „joc de încredere”. Complicii l-au legat, lăsându-l vulnerabil și incapabil să se apere, înainte să-l lovească în cap cu sticla de vin pe care acesta o cumpărase pentru a sărbători Ziua Îndrăgostiților alături de Amanda. Apoi, i-au injectat două fiole de metamfetamină și au continuat să-și tortureze victima neputincioasă. Când bărbatul a murit, Amanda i-a înfășurat cadavrul într-un sac de gunoi și l-a îngropat în grădina din spatele casei.

În cele din urmă, cei doi s-au căsătorit, folosind nume false. Au fost fost prinși de autorități, după ce au omis să raporteze faptul că s-au mutat din oraș. Probabil pentru că știau că vor fi prinși, ei au povestit polițiștilor că l-au ucis pe bărbat. În urma faptelor sale, tatăl Amandei își va petrece tot restul vieții în închisoare, în timp ce ea a fost condamnată la 40 de ani.

VEZI ȘI: Doi tineri, dispăruți de o săptămână, au fost găsiți morți, îmbrățișați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel