Caz șocant! O femeie şi-a tăiat mâna cu fierăstrăul pentru a primii 400.000 de euro
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Foto ilustrativ
Foto ilustrativ
O tânără de 22 de ani din Slovenia a fost condamnată vineri la doi ani de închisoare după ce şi-a tăiat mâna cu un fierăstrău circular în speranţa de a intra în posesia unei sume asigurate de aproape 400.000 de euro, relatează sâmbătă AFP care citează agenţia de presă STA.

Partenerul tinerei, în vârstă de 30 de ani, a fost condamnat la trei ani de închisoare de o instanţă din Ljubljana pentru că a determinat-o să recurgă la acest gest, scrie Agerpres.

Julija Adlesic, care a rămas fără mână după ce şi-a secţionat-o complet la încheietură, a fost acuzată că a înscenat, împreună cu trei complici, un accident pentru a primi despăgubiri de 380.000 de euro şi 3.000 de euro pe lună până la sfârşitul vieţii, potrivit poliţiei.

Anterior, grupul contractase asigurări cu cinci companii diferite. Julija Adlesic a fost transportată de complicii ei la spital fără mâna tăiată, grupul având intenţia fermă de a intra în posesia cele mai mari indemnizaţii pentru invaliditate permanentă, a indicat poliţia. Însă, mâna a fost recuperată la timp şi cusută la loc, într-un spital din Ljubljana. Salariul mediu în Slovenia este de aproximativ 1.000 de euro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel