O femeie a stat doi ani în comă, după un atac violent: Când s-a trezit, i-a șocat pe toți când a identificat autorul faptei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
Sursă foto: Pexels (Andrea Piacquadio)
O femeie s-a trezit după doi ani petreceți într-o comă provocată de un atac violent. 

O femeie din Virginia de Vest s-a trezit din comă după doi ani și și-a identificat fratele drept atacatorul ei, potrivit poliției. Wanda Palmer, în vârstă de 51 de ani, și-a acuzat fratele că a atacat-o la reședința ei de lângă Cottageville, Virginia de Vest, în iunie 2020. Poliția a spus că Palmer a fost ”atacată, bătută cu bestialitate și lăsată să moară”, potrivit unei declarații postată pe Departamentul Sheriffului din Jackson County pe Facebook.

Poliția spune că a găsit-o pe Palmer într-o ”poziție verticală” pe canapea ei, cu răni grave cauzate de ceea ce părea a fi o secure sau un topor. Șeriful din Jackson County, Ross Mellinger, a declarat pentru CNN că atunci când a sosit poliția, aceștia au crezut că ea era moartă, dar și-au dat seama la scurt timp după că era încă în viață și respira superficial.

Poliția nu a recuperat niciodată arma crimei, a spus Mellinger.

Fratele victimei a fost văzut de un martor


Un martor a spus că l-a văzut pe fratele lui Palmer, Daniel, pe verandă în jurul miezului nopții, în noaptea dinainte de a fi descoperită, a spus Mellinger. Nu existau înregistrări telefonice, filmări de supraveghere sau martori oculari în afara casei lui Palmer, a spus șeriful. Poliția a investigat mai multe persoane, dar nu a putut depune niciodată acuzații. În urmă cu câteva săptămâni, a spus Mellinger, biroul său a primit un telefon de la unitatea de îngrijire a lui Palmer, spunând că femeia a putut vorbi cu autoritățile.

Palmer a putut să răspundă doar la întrebări cu da sau nu, dar a oferit suficiente mărturii pentru ca poliția să-l aresteze pe Daniel, a declarat Mellinger. Daniel Palmer III, în vârstă de 55 de ani, a fost arestat și acuzat vineri de tentativă de omor și rănire intenționată, potrivit înregistrărilor de arestare obținute de CNN.

El a fost judecat și evaluat cu o cauțiune de 500.000 de dolari, potrivit șerifului din Jackson County, care a spus că nu este clar cum a pledat. CNN nu a reușit să identifice un avocat al inculpatului, dar a contactat biroul apărătorului public din Jackson County.

Wanda Palmer este acum coerentă, dar incapabilă să țină conversații de lungă durată, a declarat șeriful din Jackson County.

Cazul ciudat al fetei care nu a îmbătrânit niciodată

Brooke Megan Greenberg s-a născut pe 8 ianuarie 1993 și a murit pe 24 octombrie 2013. Ea a fost o femeie din SUA care a rămas similară, atât fizic, cât și cognitiv, cu un copil mic, în ciuda vârstei în creștere. La vârsta de 20 de ani, fata avea aproximativ 76 de centimetri înălțime, cântărea aproximativ 7,3 kilograme și avea o vârstă mentală estimată între nouă luni și un an. Medicii care i-au analizat cazul au numit starea ei Sindromul X.

Cazul a făcut vâlvă în întreaga lume, asta pentru că a fost pentru prima dată când medicii s-au confruntat cu așa ceva. Afecțiunea rară de care suferea Brooke Greenberg nu a putut fi explicată pe deplin de către oamenii de știință. Deși mama sa a născut-o la termen, la 36 de săptămâni, se pare că unele anomalii în dezvoltarea fătului au fost observate încă din perioada sarcinii. Atunci când s-a născut, aceasta avea 1.840 de grame, iar în decursul anilor a crescut foarte puțin și foarte încet. În plus, nici până la vârsta de 20 de ani, atunci când fata a murit, aceasta nu a ajuns să vorbească. Citește mai multe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel