O femeie s-a îmbătat și a încercat să îl sărute pe un însoțitor de bord, apoi l-a ciupit de fund, în timpul zborului
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie s-a îmbătat, apoi a încercat să îl sărute pe un însoțitor de bord, apoi l-a ciupit de fund, în timpul zborului / Foto: Pixabay, de JUNO KWON
O femeie s-a îmbătat, apoi a încercat să îl sărute pe un însoțitor de bord, apoi l-a ciupit de fund, în timpul zborului / Foto: Pixabay, de JUNO KWON
O femeie s-a îmbătat și l-a ciupit de fund pe un însoțitor de bord, în timpul zborului. Dosarul ei a ajuns la tribunal.

O femeie care a consumat alcool ar fi încercat să sărute un steward Ryanair, apoi l-a ciupit de fund, înainte de a ataca doi polițiști, scrie The Sun.

Jessica Horne, în vârstă de 32 de ani, a băut în timpul unui zbor între Fuerteventura, Spania, și Manchester, anul trecut, potrivit unui tribunalului care a audiat-o ieri. Pe măsură ce a consumat și mai mult alcool, Horne a început să provoace "probleme" altor pasageri de la bordul avionului, inclusiv partenerul ei.

Se presupune că femeia a încercat apoi să-l sărute pe unul dintre membrii echipajului și că l-a ciupit de fund. Apoi, ea ar fi început să-l agreseze verbal. Odată ce avionul a aterizat la Manchester, Horne a fost reținută de doi ofițeri de poliție, față de care a devenit din nou agresivă.

VEZI ȘI: O scriitoare rusoaică și-a dat bluza jos într-un avion, apoi a mușcat un membru al echipajului, în timp ce încearcă să intre în cabina de pilotaj

Ce spune femeia

Jane Deakin a declarat Curții de Magistrați din Wigan că femeia din Lancashire a fost "abuzivă și dată afară la ofițeri". Acțiunile ei l-au lăsat pe unul dintre polițiști cu o mică tăietură deasupra ochiului.

Horne a apărut astăzi în instanță pentru cinci acuzații legate de scandalul pe care l-a făcut în avion. Ea a recunoscut că a fost beată că ar fi agresat un lucrător. Cu toate acestea, ea a pledat nevinovată în fața acuzațiilor de agresiune sexuală, folosirea unor cuvinte sau comportamente amenințătoare, abuzive sau insultătoare.

Horne, din Burnley, va fi judecată acum pentru aceste acuzații la Minshull Street Crown Court din Manchester. Ea va apărea în fața instanței pe 19 aprilie.

VEZI ȘI: Pasagerii unui avion au aterizat exact de unde au pornit după un zbor de 7 ore. Cum a fost posibil

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel