Urmărește emisiunea live
O femeie s-a aruncat de la etajul trei al unei clădiri
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
O femeie s-a aruncat de la etajul trei al unei clădiri  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O femeie s-a aruncat de la etajul trei al unei clădiri / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Militarii din cadrul ISU Dobrogea au intervenit sâmbătă, 10 aprilie, pe strada Palas din municipiul Constanța după ce o femeie s-a aruncat de la etajul trei al unei clădiri.

Potrivit reprezentanților ISU Constanța, femeie a fost găsită în stop cardio-respirator de către echipajul SAJ B2. Femeia a fost resuscitată și predată către un echipaj SMURD C cu puls.

“Astăzi, la ora 14.33, polițiștii Secției 4 Constanța au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie, de 40 de ani, ar amenința că se aruncă de pe acoperișul unui bloc de locuințe situat pe strada Palas din municipiul Constanța.

La un minut de la sesizarea 112, patrula mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 4 și un jandarm al G.J.M. Tomis, a ajuns la fața locului, iar, la aproximativ 30 de secunde de la sosirea la fața locului a echipei, femeia s-a aruncat de pe acoperiș. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea situației de fapt“, spun reprezentanții IPJ Constanța, precizează FocusPress.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel