O femeie oarbă a sunat la poliție pentru a raporta dispariția soțului său. A fost găsit împușcat în patul lor
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie oarbă a sunat la poliție pentru a raporta dispariția soțului său. A fost găsit împușcat în patul lor / Foto: Pexels
O femeie oarbă a sunat la poliție pentru a raporta dispariția soțului său. A fost găsit împușcat în patul lor / Foto: Pexels
Soțul unei femei oarbe care fusese dat dispărut a fost găsit împușcat, chiar în patul lor.

Un bărbat care a fost dat dispărut de soția sa oarbă a fost găsit împușcat mort în propriul său pat. Anchetatorii spun că cel mai probabil este vorba despre o crimă, scrie Metro. Poliția a venit la locuința lui William Robert „Bob” Lang Jr, în vârstă de 76 de ani, după ce soția a sunat la numărul unic de urgență și a anunțat că nu poate să îl găsească, potrivit unei declarații din biroul șerifului.

Ajunși la fața locului, în timp ce vorbeau cu soția lui, polițiștii au observat că toate mașinile erau parcate în fața casei. De asemenea, au văzut că o fereastră a fost spartă și au cerut permisiunea de a intra în casă.

Înăuntru l-au descoperit pe Lang, un fost candidat pentru Senatul SUA, având mai multe răni prin împușcătură. El a fost declarat mort la fața locului, iar poliția tratează decesul ca pe o presupusă omucidere, deși nu au fost încă arestați suspecți. Totuși, nu este clar de ce soția domnului Lang, care are deficiențe de vedere, nu a auzit împușcăturile și nu a găsit cadavrul soțului timp de mai mult de 24 de ore. A fost efectuată o autopsie, iar detectivii i-au interogat pe toți membrii familiei, dar și pe prietenii acestora. Totodată, aceștia au căutat înregistrări ale camerelor de supraveghere din zonă în speranța că vor găsi careva indicii.

Cine a fost William Robert Lang

„Anchetatorii noștri lucrează neobosit în efortul de a aresta persoana sau persoanele implicate în uciderea domnului Lang”, a declarat biroul șerifului. 

Postările de pe rețelele de socializare au arătat că Lang a candidat pentru Senat ca independent conservator în anul 2010 și, de asemenea, a condus o campanie fără succes pentru a deveni guvernator al Louisianei în 2011. Atunci el s-a descris ca fiind un veteran de luptă al Marinei Statelor Unite și un șef/asistent șef de pompieri voluntar timp de 20 de ani.

Totodată, el a descris administrația Obama de atunci ca fiind „puțin la stânga anarhiei” și a spus că se teme că țara este „la pragul unei calamități financiare și se schimbă de la o republică constituțională la o formă de guvernământ socialistă/comunistă”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel