UPDATE: VIDEO - Se pare că femeia ar fi fost bătută/ O femeie găsită inconştientă într-o parcare A MURIT. S-a deschis dosar penal
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Sursa: Pexels
Sursa: Pexels
O femeie din Odobeşti, Vrancea, a fost găsită inconştientă într-o parcare. Aceasta a decedat a spital, motiv pentru care poliţiştii au deschis dosar penal. 

UPDATE: Conform Monitorul de Vrancea, femeia ar fi fost bătută şi abandonată. 

"O femeie a fost omorâtă în bătaie și abandonată în mijlocul parcării din spatele fostului restaurant Number One din Odobești. Conform unor martori, femeia are în jur de 50 de ani", transmite sursa citată. 

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă după ce o femeie de 56 de ani, din Odobeşti, găsită inconştientă într-o parcare din localitate duminică seara, a decedat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Duminică seară, în jurul orei 19,00, poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că într-o parcare din localitate se află o femeie inconştientă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Odobeşti, specialişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, precum şi un echipaj medical. Din păcate, femeia de 56 de ani, din Odobeşti, a decedat la spital", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit anchetatorilor, femeia prezenta leziuni în zona feţei, dar necropsia va stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Vrancea, scrie Agerpres.

Tot în Vrancea, bărbat inconştient găsit pe marginea drumului. Şi acesta a murit la spital 

Conform IPJ Vrancea, la numărul de urgenţă 112 a fost semnalat faptul că pe Drumul Naţional 24 Tişiţa - Doaga se află un bărbat căzut în afara părţii carosabile şi că acesta este inconştient.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie care au identificat persoana respectivă ca fiind un bărbat de aproximativ 27 de ani, din Tecuci. Din nefericire, acesta a decedat la spital, precizează sursa menţionată.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

"Poliţiştii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările în care a survenit decesul bărbatului, în cadrul unui dosar penal deschis în cauză cu privire la săvârşirea infracţiunii prevăzute de art.192 Cod Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani", a mai anunţat IPJ Vrancea, conform Agerpres.

VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel