O femeie fără adăpost a fost înjunghiată, iar presupusul agresor este audiat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay / O femeie fără adăpost a fost înjunghiată
Pixabay / O femeie fără adăpost a fost înjunghiată
Polițiștii din Olt investighează un caz, o femeie fără adăpost fiind înjunghiată în apropierea unui supermarket. 

O femeie fără adăpost din Balș a fost găsită înjunghiată în apropierea unui supermarket din oraș. Polițiștii îl audiază pe cel despre care se presupune că ar fi agresorul, bărbatul fiind depistat la scurt timp. Femeia a fost transportată la Spitalul Slatina, unde este supusă unei intervenţii chirurgicale.

„În dimineața de 5 iulie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în orașul Balș, se află o femeie care prezintă leziuni. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La fața locului, se află polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, efectuând cercetări, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, pentru stabilirea situației de fapt”, transmite IPJ Olt, conform realitateadeolt.net

Caz similar în Capitală

Cazul din Olt vine la scurt timp după unul similar petrecut în Capitală. O femeie a fost înjunghiată în curtea casei de pe strada Dreptății, în București, iar agresorul și-a pus capăt zilelor, spânzurându-se. Conform informațiilor, cei doi erau concubini, iar în casa în care locuiau mai era un copil. Agresorul a reușit să plece de la locul faptei. 

Femeia agresată are vârsta de 23 de ani și și-a pierdut viața în urma înjunghierilor. Toți martorii de la eveniment vor merge la Secția 21 de Poliție pentru a da declarații referitoare la ce au reușit să vadă.

Ce spun vecinii

„Îi cunoşteam, nu-mi dau seama cum s-a întâmplat, poate o greșeală. S-au mai certat, a mai fost poliţia pe aici, s-au mai certat. Nu ne-am băgat, nu ştiam mai multe. Şi dacă mă întâlneam cu ei pe afară vorbeam cu totul şi cu totul altceva, nu de relaţie sau ceva.”, a povestit un vecin.

„Mă aveam bine şi cu el, şi cu ea. S-au certat mai demult. Nu-mi vine să cred. I-am ajutat pe poliţişti. Nu ştiau ce să facă, să o spargă, săracii (ușa. n.r.). Au dat nişte telefoane. Uite, pe aici au intrat, le-am desfăcut gardul, ăla e apartamentul, a pus scara şi s-au urcat pe balcon, au spart geamul.” a povestit un alt vecin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel