O femeie din Vaslui și-a înjunghiat de Paşte iubitul și l-a lăsat patru zile să se chinuie până când a murit
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 06 mai, 18:42
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ Pixabay
O femeie din Vaslui și-a înjunghiat iubitul chiar în ziua de Paște. Ea l-ar fi lăsat patru zile să agonizeze, iar bărbatul a murit. 

O femeie de 32 de ani, din Vaslui, și-a înjunghiat iubitul, un bărbat cu 20 de ani mai în vârstă, chiar în ziua de Paște, transmite PRO TV. Bărbatul ar fi agonizat timp de patru zile, iar femeia și-a anunțat rudele despre cele întâmplate abia aseară, atunci când a văzut că bărbatul este inconștient. Medicii sosiți la fața locului nu l-au mai putut salva.

„La locul solicitării s-a deplasat un echipaj cu medic, a găsit pacientul în stop cardio-respirator, cu o plagă la nivelul abdomenului. S-au aplicat manevre 50 minute, fără răspuns favorabil. Pacientul a fost declarat decedat, iar cazul a fost anunţat la poliţie.”, a declarat dr. Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui.

Aveau împreună o fetiță

Rudele spun că femeia ar fi încercat să ascundă adevărul. Tânăra figurează cu probleme psihice în evidențele medicale. 

„Ea spunea că l-a înjunghiat prietenul de pahar, apoi a spus că s-a tăiat singur. Apoi am luat-o eu uşor şi am întrebat-o ce s-a întâmplat. Tu l-ai tăiat? Da, eu l-am tăiat, până la urmă a recunoscut.”, a povestit sora bărbatului ucis.

G Ad:

Tânăra suspectată de omor a mai fost anchetată în urmă cu zece ani, după ce bebeluşul ei a ajuns la spital cu muşcături pe faţă şi pe mână. Atunci, copilul a rămas în grija statului. Ea are o fetiță împreună cu bărbatul înjunghiat, dar și micuța a fost preluată de autorităţi. Cei doi ar fi consumat frecvent alcool. Polițiștii au deschis o anchetă, iar suspecta ar putea fi cercetată pentru omor sau ucidere din culpă, în funcţie de rezultatul necropsiei. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro