Data actualizării:
Data publicării:

O femeie din Vâlcea, acuzată că și-a ucis soțul, împreună cu copilul ei. Bărbatul a dispărut acum 3 ani. Ea spunea că e la muncă în Italia

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O femeie din Vâlcea, acuzată că și-a ucis soțul. La crimă ar fi participat și copilul ei. 

O mamă și fiul ei minor au fost plasați în urmă cu câteva zile sub control judiciar, fiind acuzați că l-au ucis pe soț, respectiv tată, în urmă cu 3 ani, transmite Antena 3 CNN.

Bărbatul a fost dat dispărut de verișoara sa în anul 2020, iar soția a susținut că el a plecat la muncă în Italia. Mai mult, între timp femeia a și divorțat de bărbat, în lipsă.

Cadavrul bărbatului, de negăsit

În realitate, spun procurorii, ea și băiatul care nu a împlinit 18 ani, fiind încă minor, l-ar fi ucis pe bărbat în primăvara anului 2020 și i-ar fi ascuns cadavrul. Nimeni nu știe nici acum unde se află trupul bărbatului. În acești trei ani el ar fi fost căutat în Italia, unde spunea femeia ca a plecat la muncă, dar și în alte țări. Nu a fost nicăieri de găsit.

Femeia împreună cu fiul său au fost supuși de către oamenii legii unui test poligraf pe care l-au picat. Acum ancheta continuă, iar procurorii vor trebui să dovedească că bărbatul a fost ucis de cei doi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel