O femeie de 85 de ani a condus fără permis auto timp de două decenii
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto ilustrativ / Imagine de congerdesign de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de congerdesign de la Pixabay
O femeie în vârstă de 85 de ani a condus fără permis de conducere timp de două decenii, pe străzile din Germania.

Isa K., o femeie de 85 de ani din Germania, a condus fără permis în două decenii. Ea locuiește în locuiește în Fürstenberg / Havel, landul Brandenburg de 30 de ani.

Vârstnica a mărturisit că s-a urcat la volanul autoturismului său BMW aproape în fiecare zi și totuși, nu a fost niciodată verificată de polițiștii rutieri, scrie Bild.

A fost prinsă după ce s-a urcat la volan băută 

În urmă cu câteva zile însă, femeia care a lucrat ca designer vestimentar, a mers la o stație de alimentare. După ce a intrat în benzinărie, a cumpărat o sticlă de votcă de 350 de ml. și a băut cu pofta. S-a urcat la volan și a plecat, sub privirile unui angajat.

Acesta a sunat la poliție și a anunțat cele întâmplate. Polițiștii rutieri au găsit-o pe vârstnică în cele din urmă, pe aleea din fața casei sale.

„Ploua și am vrut să nu mă ud. Așa că am mai luat două sau trei înghițituri din sticlă”, a spus Isa K, în vârstă de 85 de ani.

Femeia și-a pierdut permisul auto acum 20 de ani

Când polițiștii i-au cerut permisul auto, vârstnica a dat din umeri. Ea și-a pierdut carnetul de conducere la înmormântarea soțului ei, care a avut loc acum 20 de ani. 

În continuare, a refuzat testarea pentru alcoolemie, pe motiv că „nu pot sufla atât de tare în etilotest, nu am suficientă forță pentru asta.”

De asemenea, femeia nu a vrut să iasă din mașină, iar polițiștii au folosit forța. Într-un final, femeii i-au fost recoltate probe de sânge. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel