O femeie de 23 de ani ar fi sărit de la etajul 3 al unui bloc din Craiova pentru a scăpa de un viol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie de 23 de ani ar fi sărit de la etajul 3 al unui bloc din Craiova pentru a scăpa de un viol / Foto: Pixabay
O femeie de 23 de ani ar fi sărit de la etajul 3 al unui bloc din Craiova pentru a scăpa de un viol / Foto: Pixabay
O femeie de 23 de ani a sărit de la etajul 3 al apartamentului în care locuia pentru a scăpa de un viol.

O femeie în vârstă de 23 de ani s-a aruncat de la etajul 3 al unui bloc din Craiova. Aceasta le-a povestit poliţiştilor că a recurs la acest gest deoarece a fost violată şi astfel a dorit să scape, scrie Realitatea.net.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat o tânără de 23 de ani, din comuna Vîrtop, care acuza dureri în zona membrelor inferioare şi care a declarat că ar fi fost violată de un bărbat şi că s-ar fi aruncat de la etajul trei al blocului respectiv pentru a scăpa. Tânărul respectiv nu a fost găsit la fața locului.”, a transmis IPJ Dolj.

Ulterior, la secția de poliție s-ar fi prezentat un tânăr de 28 de ani, din comuna Moţăţei, care a declarat că ar fi contactat-o pe tânăra în cauză prin intermediul unui site, în scopuri sexuale, joi noaptea, iar vineri a mers la apartamentul unde aceasta locuieşte. În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol și urmează să stabilească ce s-a întâmplat de fapt.

Un bărbat din Buzău s-a aruncat de la etajul 5. Ar fi suferit de depresie după infecția cu COVID

Tot astăzi, un bărbat în vârstă de 71 de ani din Buzău s-a aruncat de la etajul 5 al blocului în care locuia. Acesta ar fi suferit de depresie după infecția cu COVID-19. Bărbatul ar fi avut în urmă cu câteva luni o formă ușoară de COVID-19. De atunci el ar fi amenințat în repetate rânduri că își va pune capăt zilelor. Vineri dimineață și-a pus planul în aplicare. Într-un moment în care soția sa se afla într-o altă cameră, bărbatul a deschis geamul din dormitor și s-a aruncat în gol.

Un echipaj de la SMURD Buzău a ajuns imediat la fața locului, iar medicii au început manevrele de resuscitare. Bărbatul a fost urcat în ambulanță și transportat la UPU, însă medicii au declarat decesul la scurt timp. 

"La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău a fost transportat un bărbat în vârstă de 71 de ani căzut de la înălțime. Bărbatul a fost transportat de un echipaj SMURD în stop cardio-respirator S-au început manevrele de resuscitare însă fără succes, medicii declarând decesul. Bărbatul a suferit mai multe traumatisme la nivelul capului, membrelor superioare și inferioare.", a declarat purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel