O femeie, cercetată după ce a pătruns în casa unui bătrân şi i-a sustras banii
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
O femeie în vârstă de 48 de ani din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, este cercetată pentru furt calificat după   ce a pătruns în casa unui bătrân de 80 de ani şi i-a sustras banii.

"Poliţiştii Secţiei numărul 7 Poliţie Rurală Băneasa au fost sesizaţi de către un bărbat de 80 de ani, din comuna Băneasa, judeţul Giurgiu, cu privire la faptul că, în perioada 11-16 august, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde au sustras suma de trei mii de lei. Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a constatat faptul că, în perioada 11-16 august, în timp ce bărbatul se afla internat într-o unitate spitalicească, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa acestuia pe uşa de acces neasigurată, iar dintr-o cameră a locuinţei au sustras suma de trei mii de lei", se arată într-un comunicat de presă transmis marţi de IPJ Giurgiu.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat persoana în cauză ca fiind o femeie de 48 de ani, din aceeaşi comună.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel