O femeie căzută în Dâmbovița, aflată în stop cardio-respirator, salvată de polițiști de la Rutieră și SIAS
Data publicării:
Autor: Sonia Baciu
WhatsApp
FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres
Polițiști de la Brigada Rutieră și un polițist SIAS aflat în timpul liber au salvat o femeie căzută în Dâmbovița.

O femeie a fost salvată de polițiștii Brigăzii Rutiere, dar și de un polițist aflat în timpul liber, după ce a fost observată plutind pe Râul Dâmbovița, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, femeia, în vârstă de 40 de ani, se afla în stop cardio-respirator.

”La data de 11 iunie, în jurul orei 13,40, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au observat o persoană plutind pe luciul Râului Dâmbovița. Având în vedere pericolul în care se afla persoana, unul dintre polițiști a sărit în apă împreună cu un alt coleg din cadrul SIAS, aflat în timpul liber, în vederea extragerii persoanei din apă”, informează Brigada Rutieră.

Cei trei polițiști au reușit extragerea persoanei pe mal, iar ulterior, întrucât femeia se afla în stop cardio-respirator, i-au inițiat măsurile de prim ajutor, împreună cu pompierii sosiți la locul producerii evenimentului.

”În urma acțiunilor rapide, femeia a fost resuscitată, fiind preluată de o ambulanță SMURD și transportată ulterior la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, arată sursa citată. 

Citește și: Pieton, accidentat de o ambulanță condusă de un șofer beat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel