O femeie ar fi fost violată în avion, în timpul unui zbor de noapte, când ceilalți pasageri dormeau
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie ar fi fost violată în avion, în timpul unui zbor de noapte, când ceilalți pasageri dormeau / Foto: Pixabay, de Stuart Bailey
O femeie ar fi fost violată în avion, în timpul unui zbor de noapte, când ceilalți pasageri dormeau / Foto: Pixabay, de Stuart Bailey
O femeie susține că a fost violată în avion, în timpul unui zbor de noapte.

O femeie care a călătorit cu un zbor transatlantic SUA-Marea Britanie susține că a fost violată de un alt călător, chiar pe scaun. Bărbatul, care este tot cetățean britanic, a fost reținut la aterizare. Presupusa victimă a spus că a fost agresată noaptea, în timp ce ceilalți călători dormeau, scrie Sky News.

La aterizare, suspectul a fost preluat de poliție, iar criminaliștii au cercetat zona din avion unde ar fi avut loc presupusul viol. Bărbatul a fost reținut, dar eliberat apoi în așteptarea procesului, arată sursa citată. Cei doi oameni se pare că nu se cunoșteau, dar au fost văzuți vorbind și bând la barul din lounge-ul cabinei în timpul zborului.

Poliția Metropolitană a declarat: „Ofițerii au întâlnit aeronava la sosire și au arestat un bărbat de 40 de ani, fiind suspectat de viol. Acesta a fost eliberat sub anchetă. Reclamanta, o femeie de 40 de ani, este susținută de ofițeri specialiști, iar anchetele sunt în desfășurare”.

Doi pakistanezi au băgat spaima în pasagerii unui avion plecat din România. "I will kill you"

O cursă Wizz Air pe ruta Bucureşti-Dubai a trebuit să aterizeze forţat la Ankara, Turcia, din cauza unor pasageri pakistanezi recalcitranţi. 

Aceştia strigau repetat sintagma "I will kill you" (n.r. 'o să vă omor') şi ţineau brichetele aprinse spre locul unde sunt măştile de oxigen. 

”Erau doi pakistanezi care spuneau `I will kill you`.

Apoi țineau brichetele deasupra locului unde sunt măștile de oxigen. Nu este adevărat că au fost români cei care nu au respectat regulile. Românii i- au imobilizat pe pakistanezi. O fată a făcut atac de panică și a leșinat de frică”, a povestit un pasager.

La bordul avionului au urcat polițiștii din Turcia, iar unul dintre pasagerii scandalagii a fost încătușat. Pasagerii au ajuns în cele din urmă în Dubai cu o întârziere de aproape două ore. Din cauza comportamentului neadecvat, pasagerii care au făcut scandal au fost debarcați din avion și au rămas în capitala Turciei. După o oră și jumătate petrecută în Ankara, aeronava Wizz Air a fost realimentată și a decolat cu destinația Dubai. Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel