O femeie a rămas 3 zile blocată în baie. De teamă că nu va fi găsită la timp, și-a scris testamentul pe pereți
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
Foto: Pxhere
Foto: Pxhere
Când s-a văzut fără ieşire, într-un moment de panică, a luat un ruj şi şi-a scris testamentul pe faianţă, dar şi o scrisoare de adio.

O femeie din Bangkok, care a rămas încuiată în baia de acasă timp de trei zile după ce a rupt mânerul ușii, într-un atac de panică, a crezut că va muri în acea încăpere. Înainte ca Poliția să o găsească, și-a scris testamentul pe pereți, folosindu-se de produse cosmetice, potrivit The Tattlers.

Femeia, în vârstă de 54 de ani, a supravieţuit în toată acea perioadă bând apă de la robinet. Crezând că va muri, ea şi-a scris testamentul pe pereţii din baie cu ajutorul unor produse cosmetice, potrivit Poliţiei thailandeze. Ea s-a închis din greşeală luni seară în baia reşedinţei sale, în care locuia singură, un acces de panică contribuind probabil la ruperea mânerului uşii.

Sora ei i-a semnalat dispariţia joi la un post de Poliţie din Phara Khanong, un cartier din Bangkok. "Sora nu a putut să o contacteze timp de trei zile, aşa că ea a cerut ajutorul Poliţiei pentru a veni să facă o verificare la reşedinţa victimei, unde uşile de intrare erau încuiate din interior", a declarat Chanchai Sonsiang, căpitan de poliţie la postul din Phra Khanong. Femeia a fost găsită într-o stare de sănătate destul de bună şi în cele din urmă nu a mai fost nevoită să meargă la spital pentru a efectua un examen medical, a precizat poliţistul thailandez.

3 lucruri pe care să nu le faci când se blochează uşa

Dacă te afli în față unei uși blocate, lucrurile nu sunt atât de grave pe cât par. Cu toate acestea, sunt nenumărate cazuri în care oamenii au acționat sub impulsul momentului de stres și, în loc să rezolve problema, au făcut-o mai complicată decât era.

Ca urmare, iată cele trei lucruri pe care să nu le faci într-o astfel de situație:

1. Nu începe să lovești ușa în încercarea de a-i forța deschiderea, chiar dacă ușa este de lemn și ai convingerea că o poți deschide ușor. Folosind forță este posibil să provoci daune care pot duce și la schimbarea ușii, ceea ce devine mai costisitor decât intervenția unui specialist și nici nu durează atât de puțîn.

2. În căutarea ajutorului unui lăcătuș, nu apela la unul liber-profesionist ci încearcă să găsești o firma care oferă astfel de servicii. Este mai sigur așa, vei avea o factură pentru manopera prestată și siguranța că ai pe cine să suni în eventualitatea unor probleme ulterioare.

3. De cele mai multe ori este nevoie să schimbi butucul și implicit și cheile. Nu permite înlocuirea butucului dacă acesta nu a fost sigilat atunci când lăcătușul face montajul sau dacă se poate, mergi cu el să îl cumpere. Chiar dacă nu se întâmplă des, astfel vei fi mai liniștit că nimeni nu mai are dubluri la noile tale chei.

Cele mai multe astfel de cazuri apar că urmare a defecțiunilor, fie ale butucilor care se blochează și nu mai pot fi acționați, fie ale broaștelor. Astfel de defecțiuni pot fi prevenite dacă se intervine la apariția primelor semne cum ar fi atunci când cheia nu mai iese ușor din butuc sau da semne că se blochează în timpul rotirii.

Cum depăşeşti un atac de panică

Atacul de panică reprezintă un episod brusc de teamă intensă, care ne face să simțim că pierdem controlul asupra realității. În timpul atacului de panică, sunt experimentate emoții covârșitoare, printre care neputință și frică, precum și simptome fizice (respirație rapidă, transpirații, tremor sau bătăi rapide ale inimii).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel