O femeie a primit acasă, prin curier, gunoiul pe care îl aruncase pe stradă: "Vă găsim, vă prindem"
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
O femeie din Drobeta Turnu Severin s-a trezit acasă cu gunoiul pe care-l aruncase pe marginea unei şosele din Gorj.

"De vină" sunt angajaţii Secţiei Drumurilor Naţionale, care au ridicat gunoiul. Pentru că au găsit și câteva facturi pe numele acesteia , au decis să-i facă o surpriză:

Am tras mai demult semnalul de alarmă: «Aveţi grijă, nu mai aruncaţi gunoiul pe marginea drumurilor pentru că vă găsim, vă prindem». Asta am şi făcut. I-am identificat şi prin sprijinul tehnologiei au reuşit să fie cunoscuţi de mulţi oameni, pe Facebook sau prin alte mijloace.

Mai nou, cu sprijinul cetăţenilor, am mai găsit o metodă: expediem gunoiul înapoi la domiciliu. A fost identificată o doamnă de la Severin, care s-a găsit să arunce gunoiul pe Dealul Bujorăscu. Probabil că a uitat să-l ducă la pubela de gunoi de la blocul ei. După ce a fost identificată în baza facturilor găsite în gunoi, a fost expediat la persoana respectivă. Ne cerem scuze că am pus-o pe drumuri şi a trebuit să ajungă la oficiul poştal. Probabil că se bucura că cine ştie ce surpriză îi fac prietenii", a spus Ion Tudor, şeful Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu, potrivit Libertatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel