Data publicării:

O femeie a născut un copil cu două capete: Mi-au spus că e totul normal și o să am gemeni

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Unsplash
Unsplash
O femeie din Republica Moldova și familia sa au avut un șoc la naștere, când aceasta a născut un bebeluș cu două capete.

Membrii familiei au dat însă vina pe cadrele medicale pentru problema femeii, aceștia monitorizând sarcina pe perioada celor două luni, timp în care au făcut și 2 ecografii, potrivit Unimedia.

„Când m-am dus să nasc, am ajuns în sala de naștere, să nasc natural, dar nu mi-a reușit. Ei au încercat să extragă copilul cu un aparat, nu le-a reușit. Apoi au zis că este o anomalie și m-au dus deja la operație. A doua zi mi s-a spus că fetele sunt moarte. Două ecografii am făcut, mi s-a spus că totul e normal, iar medicul de familie nici nu s-a uitat la acele imagini”, a povestit femeia la „Femeile nu tac” de Adrian Prodan.

„Sarcina am dus-o până la 36 de săptămâni, fără probleme. Prima ecografie am făcut-o la 24 de săptămâni, Mă simțeam rău, credeam că am ceva organele interne, dar când am mers la control mi s-a spus că sunt însărcinată. Am mers la Ocnița, la ecografie”, a mai povestit femeia.

Cum a născut femeia

„În fiecare lună mergeam la controlul medical și analize. Următoarea ecografie am făcut la 28 de săptămâni undeva - mi-au spus că e totul normal.

Când m-am dus să nasc, am ajuns în sala de naștere, să nasc natural, dar nu mi-a reușit. Ei au încercat să extragă copilul cu un aparat, nu le-a reușit și m-au dus deja la operație. A doua zi mi s-a spus că ambii copiii sunt morți.

Medicul spune că nu am fost la controale - vrea să iasă basma curată, că nu a verificat cum trebuie cazul.

Eu știam că voi avea două fete gemene.

Este important ca alte mame să nu sufere și să aibă grijă când fac ecografie”, a mai relatat femeia din Republica Moldova.

Copilul a fost înmormântt de tatăl său, fără să-l poată privi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel