O femeie a luat microfonul profesorilor care protestau și a început să-i certe că nu le pasă de soarta elevilor, au vacanțe lungi și cererile salariale nu le sunt îndreptățite / video
Autor: Ioan-Radu Gava | Publicat pe: 31 mai 2023, 13:17
WhatsApp
foto: Inquam, Octav Ganea
foto: Inquam, Octav Ganea
Un incident a avut loc miercuri, 31 mai 2023, la Pitești, acolo unde profesorii protestează.

Cadrele didactice din județul Argeș au organizat un protest, miercuri, 31 mai 2023, în centrul orașului Pitești. La un moment dat, o femeie a insistat că vrea să vorbească, iar în momentul în care a pus mâna pe microfon a început să certe cadrele didactice cu privire la faptul că nu le pasă de soarta elevilor.

Femeia le-a reproșat profesorilor că au vacanțe lungi, iar cererile lor salariale nu sunt îndreptățite.

VEZI ȘI     -      UPDATE: Negocierile dintre Iohannis și liderii coaliției pentru greva profesorilor s-au încheiat

După negocierile eșuate de ieri, sindicatele din educație și cea mai însemnată parte a cadrelor didactice au luat decizia ca greva generală în sistemul de învățământ să continue. 

Este a zecea zi de grevă generală în educație, iar astăzi președintele Klaus Iohannis a discutat cu liderii coaliției, după ce, ieri, a purtat discuții cu reprezentanții sindicatelor din învățământ.

CITEȘTE ȘI     -      EXCLUSIV  Greva profesorilor. Ariana Dudună, eleva care a participat la negocierile cu Iohannis și sindicaliștii: Dacă greva se încheie cu un eșec, putem să aprindem lumânările pentru educație

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?