O femeie a 'înviat' când rudele se pregăteau să o incinereze
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Imagine de Free-Photos de la Pixabay
O femeie a 'înviat' cu câteva momente înainte de a fi incinerată de familie, în cadrul unui ritual tradițional din India. 

O femeie de 76 de ani din India, identificată drept Shakuntala Gaikwad, s-a trezit cu puțin timp înainte ca familia să o incinereze în cadrul unui ritual tradițional.

Testată pozitiv pentru virusul SARS-CoV-2, femeia a fost izolată acasă. Văzând că starea ei se deteriorează rapid, rudele au decis pe 10 mai să o ducă la un spital din Baramati, în Vestul țării, scrie India Today.

Când au ajuns în Baramati, rudele au încercat să îi găsească un loc în spital, dar era deja supraaglomerat. În acest timp, femeia a rămas în autoturism. 

Familia credea că femeia a murit în mașină

Rudele au găsit-o pe femeia de 76 de ani inconștientă în mașină, motiv pentru care au crezut că a murit. 

Astfel, familia a decis să o ducă înapoi acasă și să organizeze ritualurile religioase specifice. 

Femeia s-a trezit când se afla pe un suport de lemn, 'pregătită' de incinerare 

Shakuntala Gaikwad a fost plasată pe un suport de lemn. În momentul în care rudele se pregăteau să o incinereze, conform tradiției locale, femeia de 76 de ani a început să plângă și a deschis ochii. Incidentul a avut loc în satul Mudhale, din Baramati, a confirmat un polițist pentru presa locală.

În cele din urmă, rudele au dus-o de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Incident similar în Bihor 

O femeie de 76 de ani s-a trezit când era așezată în sicriu

În luna noiembrie a anului 2020, o femeie de 76 de ani din Bihor a fost considerată moartă timp o zi, după ce un polițist a găsit-o într-o încăpere neîncălzită din locuință, pe jos, cu fața spre podea.

Polițistul a fost chemat de vecinii femeii, care nu mai știau nimic de ea. Agentul a intrat în locuință și a găsit-o pe vârstnică pe jos, cu fața spre podea, constatând de asemenea că are vânătăi la nivelul feței. 

Pe deasupra, polițistul a constatat și că femeia nu ar mai fi avut plus. Ulterior, ar fi anunțat medicul de familie și o rudă de-ale femeii, care locuiește la Alba Iulia.

Crezând-o moartă și, pentru că medicul de familie nu ar fi venit, femeia a fost pregătită de înmormântare. O zi mai târziu însă, în timp ce era așezată în sicriu, femeia și-a revenit în simțiri și i-a speriat pe cei din jur. 

După un apel la 112, femeia a fost dusă la spital, unde s-a confirmat faptul că a suferit o hipotermie severă, scria atunci bihon.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel