O femeie a fugit după avion cu copilul în brațe, pe Aeroportul Otopeni, după ce a ratat îmbarcarea - VIDEO în articol
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie a fugit cu bebelușul în brațe după avion pe Aeroportul Otopeni, după ce a ratat îmbarcarea / Foto: Captură video TVR
O femeie a fugit cu bebelușul în brațe după avion pe Aeroportul Otopeni, după ce a ratat îmbarcarea / Foto: Captură video TVR
O femeie, care a ratat îmbarcarea, a fugit cu bebelușul în brațe după avion, pe Otopeni.

Incident neobișnuit pe Aeroportul Otopeni. O femeie cu un copil de 3 ani a forțat o ușă a terminalului aeroportului Henri Coandă și a alergat după un avion al TAROM, cu copilul în brațe. Potrivit Poliţiei de Frontieră, incidentul a avut loc ieri, iar protagonista a fost o egipteancă aflată în tranzit spre Londra, transmite TVR.

După ce a ratat îmbarcarea ea a folosit o ieșire de urgență, a intrat într-un burduf și a coborât în zona în care sunt parcate aeronavele, încercând cu disperare să prindă avionul. Ea a fost oprită de angajații aeroportului, nu a fost amendată, iar ulterior a fost trimisă la Londra cu o altă aeronavă a TAROM.

CNAB a confirmat incidentul

Compania Națională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) a confirmat incidentul şi a precizat că traficul aerian și operațiunile de la sol nu au fost afectate, iar cursa spre Londra a decolat la timp.

"În cursul zilei de 5 martie a.c., o pasageră de origine egipteană, însoțită de un copil mic (infant), nu s-a prezentat la poarta de îmbarcare pentru zborul RO391 cu destinația Londra. Reprezentanții companiei aeriene au apelat-o în mod repetat, prin intermediul instalației de sonorizare, și, ulterior, au închis poarta de îmbarcare, aeronava punându-se în mișcare pentru decolare", a informat CNAB, scrie Libertatea.ro.

Compania Aeroporturi Bucureşti a precizat că femeia a ajuns la poarta de îmbarcare, a forțat două uși cu rol de ieșire de urgență, care au declanșat alarma de securitate, iar apoi a coborât, prin pasarela de îmbarcare, pe platforma aeroportului.

"Aici a fost oprită de personalul de pe platformă și preluată de către Poliția de Frontieră", se mai arată în comunicatul CNAB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel