O femeie a fost ucisă de doi aligatori într-un iaz
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie a fost ucisă de doi aligatori într-un iaz / Foto: Pixabay, de JamesDeMers
O femeie a fost ucisă de doi aligatori într-un iaz / Foto: Pixabay, de JamesDeMers
O femeie a fost ucisă de doi aligatori într-un iaz. Află în articol unde s-a întâmplat nenorocirea.

O femeie a fost ucisă de doi aligatori după ce a căzut într-un iaz din apropierea casei ei din Florida. Se crede că aceasta a fost prinsă de doi aligatori înainte de a reuși să iasă din iazul situat la Boca Royale Golf and Country Club din Englewood, scrie Mirror

Ea a fost văzută căzând în apă vineri seara și "s-a luptat să rămână pe linia de plutire", potrivit Biroului Șerifului din Sarasota.

”În timp ce se aflau în apă, doi aligatori au fost observați în apropierea victimei și, în cele din urmă, au atacat-o”, au mai precizat autoritățile.

Femeia a fost declarată decedată la fața locului. Comisia pentru Conservarea Peștelui și a Faunei Sălbatice din Florida a capturat și scos cei doi aligatori din iaz, oficialii confirmând că animalele aveau peste 2 metri lungime.

Cât de dese sunt atacurile aligatorilor



O declarație a FWC spune: "În ultimii 10 ani, Florida a înregistrat în medie opt mușcături neprovocate pe an, care sunt suficient de grave pentru a necesita tratament medical profesionist. Frecvența acestor mușcături grave este variabilă, dar nu a existat o tendință semnificativă în ultimii 10 ani. Probabilitatea ca un rezident din Florida să fie grav rănit în timpul unui incident neprovocat de aligator în Florida este de aproximativ unul din 3,1 milioane”.

Deși decesele provocate de aligatori sunt rare în Statele Unite, în medie fiind unul pe an în toată țara, cel mai recent incident devine al treilea deces care a avut loc în ultimele trei luni.

Un bărbat a murit într-un lac plin de aligatori, în timp ce căuta discuri de golf



În iunie, un bărbat a fost târât într-un iaz de o reptilă lângă Myrtle Beach din Carolina de Sud, primul atac din regiune din mai 2020. Într-un comunicat al Departamentului de Poliție se spunea că salvatorii "au stabilit că un aligator a pus mâna pe un vecin care se afla lângă marginea unui iaz și apoi s-a retras".

Sean Thomas McGuiness, în vârstă de 47 de ani, căuta frisbee-uri pierdute în lac. El a fost identificat apoi decedat,  după ce trupul său a fost găsit cu trei membre lipsă în Largo, Florida. Bărbatul ar fi intrat în apă în ciuda semnelor „Interzis înot” afișate în jurul lacului. McGuinness a fost găsit de o persoană care se plimba cu câinii săi, a doua zi.

Un alt caz din Florida prezintă un aligator uriaș care s-a bucurat de începutul verii, scăldându-se în piscina unei familii din Deep Creek. Aceștia au fost treziți de niște ”zgomote puternice” la primele ore ale dimineții, potrivit unei postări pe Facebook a biroului șerifului din comitatul Charlotte. Când s-au dus să investigheze, au descoperit oaspetele neașteptat: un aligator uriaș, cântărind în jur de 250 de kilograme și măsurând peste 3 metri.

”A spart gardul pentru a ajunge la apa rece din piscină”, a transmis biroul șerifului.

Sergentul Brad Stender a declarat pentru CNN că astfel de incidente cu aligatori nu sunt neobișnuite, mai ales în timpul sezonului de împerechere al animalelor, primăvara și vara. Acest aligator s-a remarcat prin dimensiunea sa masivă. Citește mai mult despre acest subiect AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel