O femeie a fost îngropată de vie de soțul ei. A reușit să sune la Urgențe de pe smartwatch-ul de la mână. Operatorul o putea auzi urlând
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
O femeie a scăpat din mâinile soțului ei, care a vrut să o omoare, îngropând-o în pădure. 

O femeie din Washington a fost înjunghiată, imobilizată cu bandă adezivă și îngropată într-un mormânt de mică adâncime din pădure de către soțul ei, înainte de a se elibera și de a căuta ajutor. Young Sook An, o femeie de 42 de ani dintr-o suburbie a Washingtonului, a fost răpită de soțul ei duminică după-amiază. Cuplul, care divorțează, se certă din cauza banilor. Soțul ei i-ar fi spus că „mai degrabă o ucide decât să-i dea banii”. Chae Kyong An, în vârstă de 53 de ani, care nu locuiește cu femeia, dar trece să își spele rufele, potrivit fiicei cuplului, și-a atacat soția în casa pe care obișnuia să o împartă cu ea, în jurul orei 13.00, duminică, pe 16 octombrie.

Sook a reușit să sune la 911 cu ceasul ei Apple și a trimis o notificare de urgență înainte de a fi târâtă de soțul ei în garaj și a-i sparge ceasul cu un ciocan. Poliția din Lacey, Washington, a răspuns la casa femeii duminică după-amiază, după ce au auzit țipetele ei care păreau „înfundate” în apelul la 911, scrie Daily Mail.

Cuplul s-a certat în dormitor, în timp ce bărbatul a lovit-o pe soția sa și i-a legat mâinile la spate, apoi i-a pus bandă pe ochi, coapse și glezne. A fost târâtă în garaj și pusă în mașina Dodge Caravan 2006 a lui An. Imaginile de pe camerele de supraveghere din casa unui vecin arată duba parcată în fața casei familiei plecând cu viteză. Sook a spus poliției că a fost legată și dusă undeva cu duba, unde mai apoi și-a putut auzi soțul în timp ce săpa în pământ.

A scăpat după câteva ore de chin

Documentul anchetei despre faptele comise de bărbat spune că „un copac greu” a fost și „pus deasupra ei”. „După ce a fost pusă în pământ, ea l-a auzit pe soțul ei plimbându-se prin jur, punând în continuare pământ deasupra ei. Sook a dezvăluit că soțul i-a spus că va muri. Sook a spus că se străduia să respire în interiorul mormântului de mică adâncime și reușeau să dea la o parte pământul de pe față, zvârcolindu-se continuu.

Ea a estimat că s-a aflat în mormânt timp de câteva ore. La lăsarea serii, Young Sook a spus că a reușit să se elibereze de banda adezivă. Odată ce banda a căzut de pe ochi, ea a văzut geamul dubei, unde o lumină era aprinsă. Apoi s-a ridicat și a alergat aproximativ 30 de minute până a găsit o casă. Potrivit documentelor instanței, ea a bătut la ușa locuinței chiar înainte de ora 1.00 dimineața, luni, 17 octombrie, iar locuitorii au sunat la 911. Ulterior, anchetatorii au reușit să găsească mormântul de mică adâncime de la marginea unei poieni.

A cerut instanței să nu îi ofere agresorului cauțiune

Potrivit unui dosar al Curții Superioare din Comitatul Thurston, când Young Sook a scăpat în cele din urmă și a sunat la poliție, „avea încă bandă adezivă înfășurată în jurul gâtului, al feței și al gleznelor. Au fost observate, de asemenea, vânătăi extinse la picioare, brațe și cap, iar hainele și părul ei erau acoperite de murdărie”. Chae Kyong An se confruntă cu acuzații de tentativă de omor de gradul I, răpire de gradul I și agresiune fizică de gradul I, deși nu a fost încă pus oficial sub acuzare.

El a fost trimis la închisoare marți și a fost reținut fără cauțiune miercuri. Sook i-a cerut judecătorului să-i țină soțul în închisoare, fără cauțiune, deoarece se teme că dacă va fi eliberat, viața ei și a fiicei sale ar putea fi puse în pericol. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel