O tânără a fost ”EXORCIZATĂ” timp de 9 ORE după ce a atacat un preot în timpul slujbei. Vorbea în latină cu mai multe voci
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O femeie a fost „EXORCIZATĂ” timp de 9 ORE după ce a atacat un preot în timpul slujbei. Vorbea în latină cu mai multe voci / Foto: Pixabay
O femeie a fost „EXORCIZATĂ” timp de 9 ORE după ce a atacat un preot în timpul slujbei. Vorbea în latină cu mai multe voci / Foto: Pixabay
O tânără a fost ”exorcizată” timp de nouă ore după ce a atacat un preot în timpul slujbei.

O femeie în vârstă de 28 de ani din Italia a fost „exorcizată” timp de nouă ore, după ce a atacat un preot în timpul slujbei. Aceasta ar fi început să vorbească în latină cu mai multe voci, scrie La Repubblica.

Totul s-a întâmplat după ce tânăra a mers la biserica din Vicenza, duminică dimineață, împreună cu familia. La un moment dat, aceasta ar fi început început să țipe și să înjure, vorbind în mai multe limbi și cu mai multe voci. Mai mult, femeia ar fi început să alerge prin biserică, și-a lovit mama și a atacat preotul care ținea slujba. După toate acestea, patru călugări ar fi intervenit și ar fi supus-o pe femeie unei ”exorcizări” timp de nouă ore. Aceștia susțineau că tânăra era posedată de diavol. ”Exorcizarea” s-a terminat abia în momentul în care femeia a leșinat. Ulterior ea a fost dusă acasă de familie.

Un martor care a văzut tot ce se întâmplă a sunat la poliție, dar și la ambulanță pentru a le cere să intervină în acest caz. Totuși, călugării le-ar fi spus medicilor și polițiștilor să stea în afara bisericii.

Unul dintre preoții care au ținut ”exorcizarea” a spus că există sute astfel de cazuri, dar că în zonă sunt doar patru preoți care se ocupă de persoane posedate. De cealaltă parte, tatăl tinerei a spus că până acum a crezut că tânăra suferea de o boală psihică. De altfel, nu se știe dacă femeia a fost supusă unui examen psihiatric.

O fetiță de 9 ani a murit în urma unui ritual de exorcizare, în Sri Lanka

Mama unei fetițe de nouă ani și o altă femeie au fost arestate în Sri Lanka după un ritual de exorcizare.

Copila de nouă ani a murit după ce a fost bătută în timpul ritualului menit să îndepărteze „spiritul rău” pe care l-ar fi posedat.

Fetița a fost adusă de părinți în orașul Delgoda din apropierea capitalei Colombo pentru a fi exorcizată, scrie presa locală. După bătăile aplicate de o femeie, fetița a murit. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliției din Sri Lanka, Ajith Rohana, mama fetiței credea că aceasta era posedată de un demon. Femeia care a făcut ritualul a stropit fetița cu ulei și a bătut-o cu un baston. După ce și-a pierdut cunoștința, copila a fost dusă de urgență spre spital. La sosire, a fost declarat decesul. Vezi AICI mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel