Data publicării:

O femeie a fost atacată de un șarpe și de un șoim în același timp / Auzind povestea, medicul a întrebat-o dacă a consumat droguri

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
O femeie a trăit o experiență unică atunci când a fost atacată în același timp de un șarpe și de un șoim.

O femeie din Texas se află în recuperare după ce a fost atacată cu cruzime de un șarpe și un șoim în același timp, scrie The Guardian.

Peggy Jones, în vârstă de 64 de ani, tundea gazonul împreună cu soțul ei, în jurul orei 20:00, în seara zilei de 25 iulie, în Silsbee, Texas. Deodată, un șarpe mare a căzut din cer fix pe ea.

Șarpele, care scăpase din ghearele unui șoim șoim, s-a înfășurat în jurul brațului ei și a început să o strângă. Imediat, șoimul a atacat-o pe femeie, vrând să-și recupereze prada, a raportat ziarul comunității locale The Silsbee Bee.

„Mi-am scuturat violent brațul pentru a încerca să scot șarpele. Pur și simplu s-a înfășurat din ce în ce mai strâns.”, a spus femeia.

În tot acest timp, șarpele o lovea peste față, ochelarii i s-au spart, iar șarpele a eliberat un lichid, despre care femeia a presupus că e venin.

„Șoimul m-a atacat, apucând șarpele”, a spus femeia. „Aripile lui mă plesneau în timp ce el ataca șarpele. De aici m-am ales cu răni adânci”, a mai spus femeia.

Peggy Jones a precizat că șoimul s-a retras de aproximativ patru ori și de fiecare dată s-a reîntors la pradă, momente în care o lovea puternic pe femeie cu aripile.

„În tot acest timp am țipat: „Ajutor, Isuse! Te rog, ajută-mă, Iisuse!’”, a mărturisit femeia.

Auzind țipetele femeii, soțul ei, Wendell, s-a apropiat de ea cu mașina de tuns iarbă. A fost șocat de ceea ce a văzut.

Jones plângea și alerga spre el în zig-zag, cu brațul însângerat. După estimarea lui Wendell, șarpele avea o lungime de 135 de centimetri.

În cele din urmă, șoimul a zburat cu șarpele.

Peggy Jones a fost dusă imediat la spital. Ea a spus că doctorul a întrebat-o dacă a luat cumva substanțe interzise, auzind povestea.

După ce l-a asigurat că această poveste este adevărată, i s-au administrat antibiotice și i s-a bandajat brațul. Din fericire, we pare că femeia nu a fost mușcată de reptilă.

Deși se vindecă fizic, Jones a numit atacul „înfricoșător și traumatizant”

„Simt că, prin harul lui Dumnezeu, sunt încă în viață și pot să-mi spun povestea.”, a mai zis Peggy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel