Urmărește emisiunea live
O femeie a dispărut, sâmbătă, dintr-un parc din București, în plină zi
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
O femeie în vârstă de 43 de ani a dispărut dintr-un parc din București. 

O femeie în vârstă de 43 de ani a dispărut fără urmă, după ce a trecut, singură, în plină zi, prin Parcul Tineretului din București. Aceasta a fost văzută pentru ultima oară sâmbătă, la ora 17:35, scrie Gândul.

A dispărut din Parcul Tineretului

Soțul femeii este cel care a sesizat polițiștilor din Sectorul 5 dispariția. Bărbatul a anunțat că soția lui a plecat, sâmbătă, de acasă, din apartamentul familiei situat în zona Rahova și nu a mai revenit acasă. În plus, aceasta are și telefonul închis.

Căsătorită și mamă a doi copii mari, Mihaela Brezoianu nu a mai dat niciun semn de viață de sâmbătă, ora 17.35, când a fost văzută pentru ultima oară.

Soțul femeii a anunțat că soția sa a plecat sâmbătă la un interviu

Anchetatorii bucureșteni sunt în alertă după ce soțul unei femei în vârstă de 42 de ani a venit disperat la o secție de poliție din sectorul 5 și a anunțat că soția lui a plecat, sâmbătă, de acasă, din apartamentul familiei situat în zona Rahova și nu a mai revenit acasă. În plus, aceasta are și telefonul închis.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul a menționat că soția lui, Mihaela, a plecat, sâmbătă, pentru un interviu de angajare la un magazin alimentar din sectorul 4, situat în apropierea Parcului Tineretului. La întoarcere, aceasta s-ar fi întâlnit cu rudă în parc. Era liniștită și i-a povestit rudei mai în vârstă că a fost să vorbească la un magazin unde este posibil să se angajeze.

A fost angajată și o firmă specializată pentru găsirea femeii

Era ora 17.35. De atunci, însă, Mihaela parcă a intrat în pământ. Familia a declanșat propria anchetă, iar soțul a mers la magazinul respectiv, de unde i s-a confirmat faptul că nevasta lui a fost pentru interviu.

Bărbatul a anunțat disperat Poliția, dar ar fi angajat și o firmă specializată în căutarea persoanelor dispărute. Surse judiciare au explicat, pentru Gândul, că una dintre ipoteze este aceea că femeia ar fi fost victima unui jaf. 

Femeia are doi copii, un băiat de 24 de ani și o fată de 16 ani. 

Vezi și: Un câine polițist a reușit să găsească o femeie dispărută

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel