Data publicării:

O femeie a cheltuit peste 150.000 de euro pentru a-și lungi picioarele. Acum regretă

Autor: Liana Ganea | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Foto: @theresiafischer, Instagram
Foto: @theresiafischer, Instagram
O femeie a investit mai mult de 150.000 de euro pentru a-și modifica lungimea picioarelor, dar acum îşi regretă decizia. Mai mult, susține că fostul ei soț a convins-o să facă asta.

O femeie cu înălţimea de numai 1.5 metri s-a simţit complexată ani de zile, aşa că a luat hotărârea să-şi lungeacă picioarele printr-o operaţie complicată şi costisitoare. Potrivit Mirror, modelul german Theresia Fischer a trecut printr-o intervenție chirurgicală care a implicat cheltuieli de peste 150.000 de euro, cu scopul de a-și extinde lungimea picioarelor cu 13 centimetri și jumătate, utilizând tije metalice.

Într-adevăr, după operaţie, tânăra nu mai măsura un metru şi jumătate, ci 1.80. Cu toate acestea, cu regret, modelul recunoaște acum că a făcut intervenţia invazivă sub impulsul momentului. Mai mult, îşi acuză fostul soţ care, spunea ea, ar fi pus presiune pe psihicul ei şi ar fi făcut-o să recurgă la această metodă.

Într-un interviu acordat postului de radio MDR Jump, femeia în vârstă de 31 de ani afirmă că fostul ei soț a pus presiune pe ea pentru a-şi face modificările la nivelul picioarelor. Acum își dorește să nu fi trecut prin intervenția chirurgicală şi spune că nu îi place cum arată: „Theresia, știi că îmi plac femeile înalte. Așa că mi-ar plăcea foarte mult asta. Ai putea avea până la câțiva centimetri în plus. Nu poți face nimic fără mine. Ai nevoie de mine”, a declarat femeia, care l-a citat pe fostul ei soț. Nu a dat de înţeles asta încă, dar este posibil ca femeia să-l dea în judecată pe fostul partener pentru abuz emoţional şi să-i ceară daune morale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel