O femeie a căzut de la înălțime după ce a vrut să-și prindă pisica. A ajuns de urgență la spital
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
O femeie a căzut de la înălțime după ce a vrut să-și prindă pisica. A ajuns de urgență la spital   /   Sursă foto: Pixbay
O femeie a căzut de la înălțime după ce a vrut să-și prindă pisica. A ajuns de urgență la spital / Sursă foto: Pixbay
O femeie a căzut de la înălţime după ce a vrut să îşi prindă pisica. A ajuns de urgenţă la Spitalul Sf. Spiridon din Iași cu multiple fracturi.

Ieri, 15 noiembrie 2021, în localitatea Valea Lupului din judeţul Iaşi s-a produs un incident. Mihaela M., în vârstă de 46 ani, a suferit multiple fracturi după ce a vrut să îşi salveze pisica.

Femeia a ajuns de urgenţă la Unitatea de Primiri Urgenţe de la Spitalul Sf. Spiridon din Iaşi.

A vrut să îşi salveze pisica, dar a căzut de la 3 metri înălţime. Femeia a ajuns la UPU Iaşi

Prof. dr. Diana Cimpoesu a transmis astăzi, 16 noiembrie 2021, cazul unei paciente care a ajuns ieri la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Spiridon din Iaşi. Femeia a ieşit pe terasa care nu avea balustrade după animalul ei de companie. Aceasta s-a aplecat să prindă pisica, dar a căzut de la 3 metri înălţime. A suferit diverse fracturi.

„Mihaela M., 46 ani, a suferit o politrauma prin cădere de la înălţime (circa 3 m – etajul 1). Diagnosticată cu Traumatism Cranio Cerebral, hemoragie subarahnoidiana, fracturi multiple costale, pneumomediastin posterior, fractură T6-T7 cu fragmente în canalul medular, contuzie splenică, fractură pumn drept imobilizată (gips). Aceasta a fost dirijată la Spitalul de Neurochirurgie. I s-a făcut un test rapid Covid-19, rezultatul fiind negativ. Pacienta a ieşit pe terasă (fără balustrade) după o pisică, s-a aplecat să o prindă şi a căzut în cap”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi, potrivit BZI.

O femeie infectată cu SARS-CoV-2 s-a aruncat de la etajul 6 al Spitalului Floreasca. UPDATE: Femeia a murit

Potrivit Realitatea Plus, o femeie în vârstă de 61 de ani s-ar fi aruncat de la etajul 6 al Spitalului Floreasca. Aceasta a fost preluată din curtea spitalului și a fost resuscitată. Starea acesteia este una foarte gravă și nimeni nu își explică motivele pentru care femeia s-a aruncat de la etaj.

Pacienta avea probleme la nivelul oaselor și simptome de coronavirus. Femeia nu a mai așteptat rezultatul testului și după zece minute de când a vizitat-o medicul aceasta s-a aruncat de la etaj.

Inițial, femeia a fost stabilizată, însă ulterior a făcut stop cardio-respirator și a murit (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel