Data publicării:

O femeie a arătat cum poți să fii păcălit la supermarket când plătești cu cardul, dintr-o banală „eroare“ / foto

Autor: Ioan-Radu Gava | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Freepik
Foto: Freepik
O femeie cu ochi de vultur a subliniat o problemă pe care a întâlnit-o când a încercat să facă o plată divizată la supermarket.

Amy este o femeie care a mers să facă cumpărături la supermarketul australian Coles a constatat că suma totală pe care trebuia să o plătească se ridica la 126,98 dolari australieni [83,86 dolari americani], așa că a decis să plătească 100 de dolari cash, iar restul cu cardul. Ea a presupus că suma nu va fi rotunjită și nu va trebui să plătească cei doi cenți în plus, scrie New York Post.

„Pot plăti suma exactă când plătesc cu cardul, dar dacă aș plăti cash, ar trebui să-i dau 127 dolari australieni [84,50 USD]”, le-a spus Amy urmăritorilor ei de pe TikTok.

Amy a efectuat plata celor 100 de dolari, iar când s-a uitat și-a dat seama că mai rămânea de plătit o sumă de 27 de dolari australieni [17,97 dolari americani]. Ea a întrebat-o pe casieră, iar aceasta i-a precizat că suma este corectă din cauza rotunjirii.

„Nu am fost niciodată cu adevărat atentă înainte, dar se întâmplă întotdeauna asta? Știu că sunt doi cenți, dar câte doi cenți se tot adună în timp”, a precizat Amy.

Mulți utilizatori de pe TikTok au criticat-o pe Amy pentru că s-a stresat din cauza celor doi cenți, în timp ce alții au spus: „Este greșit. Fiecare cent contează. Ar fi trebuit să fie 26,98 dolari australieni [17,96 dolari americani].”

Un altul a spus: „Simt că acest lucru este nou. Bine de știut!”

Amy a apelat apoi linia de asistență pentru clienți Coles pentru a rezolva problema și a fost rapid liniștită când a descoperit că aceasta era o eroare.

Femeia de la telefon a spus că membrul personalului ar fi trebuit să pună Eftpos.

„Mă simt puțin mai bine că acesta nu este un lucru normal și sper doar că alții sunt acum suficient de conștienți și de încrezători pentru a contesta (n.r. dacă se mai întâmplă)”, a spus Amy.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel