O femeie a aflat în ziua nunții fiului său că nora este fiica pierdută
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
Foto cu caracter ilustrativ / Imagine de Free-Photos de la Pixabay
O femeie din China a aflat, în ziua nunții fiului ei, că nora este fiica pierdută, după ce a observat un semn de naștere. 

Viața bate filmul - asta arată o întâmplare din China. O femeie a descoperit în ziua nunții băiatului pe care l-a adoptat că aleasa lui este chiar fiica pe care a pierdut-o în urmă cu 20 de ani. Femeia a reușit să-și identifice fiica pierdută după ce, în timpul ceremoniei, a observat semnul de naștere de pe mâna miresei. 

Totul s-a întâmplat în Suzhou, provincia chineza Jiangsu, pe 31 martie.

Când a observat semnul de naștere de pe mâna fetei, femeia i-a întrebat pe părinții miresei dacă ea este adoptată. Ei i-au povestit că au găsit-o pe tânără în urmă cu 20 de ani, abandonată lângă un drum, scrie Daily Star.

Mireasa a izbucnit în lacrimi când a aflat totul și a spus că momentul întâlnirii mamei sale biologice a fost mai fericit decât nunta în sine. După ceva timp, ceremonia a continuat, iar mirii au făcut schimb de jurăminte. 

S-a stabilit că nunta poate avea loc dat fiind faptul că fiul femeii fusese adoptat și, astfel, între mire și mireasă nu era nicio legătură de sânge.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel