O femeie a aflat de la furnizorul de apă că... "a murit". Reacția femeii de la ghișeu când a văzut-o: "Aaaa, nu sunteți moartă!"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Sursa foto: captură PRO TV
Sursa foto: captură PRO TV
Fosta profesoară, în vârstă de 70 de ani, din Galați, a primit acasă o notificare din care a aflat că... a murit.

Moștenitorii erau invitați să preia contractul. În caz contrar, locuința va fi debranșată de la reţea, potrivit stirileprotv.ro. Femeia, care a păstrat toate documentele, facturile, informările primite de la compania de apă, a mers să ceară socoteală. 

“A venit o duduie, o tânără, care mi-a cerut să dau o semnătură și numărul de telefon. Nu știam ce conține plicul respectiv. Au constatat că sunt decedată și îmi taie apa! Ca să constate doamna, cu nonșalanță, la ghișeu, ‘aaaa, nu sunteți moartă!’ Fără nicio scuză!”, a spus Anca Savin.

A doua zi, a primit acasă factura pentru apă.

Anca Savin: Factura. Ultima.

Reporter: Când ați primit-o?

Anca Savin: Vineri. Deci eu fiind moartă.”

Cel mai probabil, încurcătura a apărut în momentul în care funcționarii au introdus Codul Numeric Personal al fostei proprietare, mama profesoarei de limba latină, care decedase în 2013.

“Este vorba despre o eroare materiala, pe care operatorul regional Apă Canal și-a asumat-o și a îndreptat-o deja. Nu s-ar fi ajuns în niciun caz la o măsură drastică, așa cum este debranșarea, înainte de verificarea situației în teren”, a declarat Petrică Pațilea, purt. de cuv. Primăria Galați.

Vezi și: Sute de mii de români s-ar putea trezi că nu mai au curent dacă țin prea multe aparate în priză

Un gorjean a încercat să își pună capăt zilelor, după ce a văzut factura la energie electrică

Oamenii, în pragul morții din cauza facturilor

În ultima vreme, facturile au ținut agenda zilei, atât din cauza erorilor, cât și din cauza prețurilor. Ministrul Energiei recomandă oamenilor să nu plătească facturile care nu respectă plafonarea și compensarea, ceea ce a generat un conflict chiar în PNL.

Un brăilean susține că a făcut infarct, după ce a primit factura la gaze. Acesta ar avea de plată 2.002 lei. El a povestit acest lucru printr-un mesaj adresat site-ului local infobraila.ro.

”Vă scriu în legătură cu facturile de gaz primită ieri. Este de speriat, în sensul că, pentru un consum aproape dublu față de luna noiembrie, s-a emis acum o factură de 10 ori mai mare. Vă dau exemplul meu, pentru un consum de 91 metri cubi luna trecută s-au plătit 283 de lei, iar acum, la 190 de metri cubi, trebuie să plătesc 2.000 de lei. Cum să plătesc eu această sumă, să fac rată la bancă? Dar lunile viitoare? Ce ne așteaptă?”, a scris bărbatul.

Vezi și: Cât i-a venit noul contract la energie electrică lui Ciuvică

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel