O fată de 16 ani susține că a fost violată de cel puțin 400 de bărbați
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O fată de 16 ani susține că a fost violată de cel puțin 400 de bărbați / Foto: Pixabay
O fată de 16 ani susține că a fost violată de cel puțin 400 de bărbați / Foto: Pixabay
O fată de 16 ani din India susține că a fost violată de cel puțin 400 de bărbați.

Cel puțin șapte bărbați au fost arestați în vestul Indiei, după ce o tânără de 16 ani a susținut că a fost violată de sute de ori de sute de bărbați în cel mai recent caz înfiorător de violență sexuală, scrie CNN.

Într-o declarație adresată Comitetului Indiei pentru Bunăstarea Copilului (CWC) din 11 noiembrie, fata, care era fără adăpost, a declarat că a fost violată de 400 de persoane în districtul Beed din statul Maharashtra, potrivit președintelui CWC, Abhay Vitthalrao Vanave. Ea a numit doi polițiști în plângerea ei, a spus Vanave.
Fata cerșea bani la o stație de autobuz când ar fi fost forțată să facă întrețină relații sexuale de trei bărbați, a spus Vanave.

În timp ce numărul presupușilor violatori ar fi greu de coroborat, fata ar putea identifica cel puțin 25 de presupuși autori, a adăugat el.

Fata a încercat să depună o plângere la poliție împotriva unui bărbat pe care l-a acuzat că a bătut-o, dar ofițerii nu au înregistrat-o, a spus Vanave. Contactată luni de CNN, poliția din Beed nu a comentat acuzațiile fetei la adresa sa. Ea a declarat poliției că a fost căsătorită la vârsta de 13 ani cu un bărbat de 33 de ani care a abuzat-o sexual. De asemenea, ea a spus poliției că a fost agresată sexual de tatăl ei, ceea ce a determinat-o în cele din urmă să părăsească ambele case și să doarmă pe străzi.

Yogita Bhayana, activistă pentru drepturile femeilor, a declarat că acesta este „cel mai tragic caz (de viol) din istorie”. „Această fată a fost torturată în fiecare zi”, a spus ea, adăugând că poliția nu a reușit să o protejeze. „Vrem măsuri stricte împotriva tuturor vinovaților”.

O tânără a fost agresată sexual de peste 400 de bărbați în Pakistan

Poliția din Pakistan a deschis dosare împotriva a sute de bărbați neidentificați după ce o tânără a fost agresată sexual și pipăită de o mulțime de peste 400 de bărbați, într-un parc din Lahore, în timp ce realiza un videoclip pentru TikTok.

Atacul șocant a fost surprins pe mai multe videoclipuri. În imagini se vede cum sute de bărbați o doboară pe tânără în timp ce se afla în parcul Greater Iqbal din Lahore, făcând un videoclip TikTok alături de prieteni. În plină zi, bărbații au ridicat-o pe tânăra femeie și au aruncat-o între ei, rupându-i hainele, atacând-o și pipăind-o. Femeia a depus ulterior o plângere la poliție.

″Mulțimea m-a tras din toate părțile într-un aşa hal, mi-au rupt hainele. Am fost aruncată în aer. M-au agresat.″⁣, a declarat femeia, potrivit unei comunicări a Poliției.

Victima susține că mulțimea i-a furat și banii, cerceii și un telefon. Filmările au provocat un val furie în Pakistan. Oamenii au cerut pe rețelele de socializare pedepsirea tuturor celor implicați. Vezi video AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel