Data actualizării:
Data publicării:

O fată de 14 ani și un băiat în vârstă de 20 de ani, înjunghiați de un necunoscut în Grădina Botanică din Craiova

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay
O fată de 14 ani și un băiat în vârstă de 20 de ani au fost înjunghiați în timp ce se aflau în Grădina Botanică din Craiova.

Incident șocant în Craiova. O fată în vârstă de 14 ani și un băiat în vârstă de 20 de ani au fost înjunghiați, marți, în timp ce se aflau în Grădina Botanică, transmite Antena 3 CNN.

Un trecător ar fi găsit-o pe copila de 14 ani înjunghiată pe o stradă din Grădina Botanică din Craiova și a sunat la 112. La doar câțiva metri  depărtare de ea mai era un tânăr în vârstă de 20 de ani, și el înjunghiat. La faţa locului au intervenit mai multe echipaje de poliție. Oamenii legii au reuşit să îl prindă pe presupusul autor. Este vorba despre un adolescent, în vârstă de 17 ani. El a fost prins de polițiști în apropierea Grădinii Botanice și se află acum în custodia autorităților. 

Din păcate, la scurt timp, fata de 14 ani a murit. Tânărul de 20 de ani se afla în stare gravă şi este pregătit să intre în operaţie. Deocamdată nu se știe motivul atacului. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat totul. Potrivit surselor Antena 3 CNN cei trei nu se cunoșteau între ei. Se presupune că tinerii au fost atacați în timp ce alergau.

Bărbat din Capitală, înjunghiat pentru 2 lei. Radu Leca: Nu te aștepți la asemenea furie

Scenele șocante au avut loc în luna iunie pe Bulevardul Mihalache, o șosea foarte circulată din Capitală. Un bărbat a fost înjunghiat și tâlhărit în plină stradă. Se pare că totul a escaladat atunci când agresorul a fost împins de victimă pentru că i-a cerut insistent 2 lei. Atacatorul i-a furat bărbatului telefonul și a fugit imediat după ce victima a căzut la pământ. Bărbatul a fost înjunghiat în zona coastelor și a fost dus de urgență la spital.

Psihologul Radu Leca a explicat de ce agresiunile în plină stradă sunt tot mai întâlnite în ultima perioadă. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel