O fată de 14 ani din Galați se zbate între viață și moarte, după ce a căzut în gol de pe un bloc
Autor: Doinița Manic | Publicat pe: 17 mai 2021, 18:48
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ: Asociația SMURD Galați
Imagine cu rol ilustrativ: Asociația SMURD Galați
O fată de numai 14 ani din Galați s-ar fi aruncat de pe un bloc.

Fata de 14 ani se luptă între viață și moarte după ce s-ar fi aruncat în gol de pe un bloc de patru etaje. Incidentul s-a petrecut în cartierul IC Frimu din Galați, potrivit Monitorul de Galați.

Potrivit locatarilor din bloc, adolescenta, care nu este din acel cartier, s-ar fi aruncat de pe bloc, din cauza unei decepții în dragoste. Din fericire, tânăra a rămas în viață deoarece căzătura a fost mult atenuată de copacii din jurul blocului și de faptul că a căzut pe pământ în grădina unui locatar de la parter.

VEZI ȘI: Copil de 4 ani, căzut pe geamul unui bloc de locuințe din Pitești

Totuși, leziunile suferite sunt grave. Tânăra ar avea o fractură la coloana vertebrală, iar medicii încearcă acum să o salveze. La sosirea ambulanței, tânăra era conștientă, dar incoerentă.

Fata de 14 ani ar fost însoțită de o fată și de un băiat atunci când s-a întâmplat totul. Martorii spun că este prima dată când trapa de la etajul 4 a fost deschisă și dată la o parte. Polițiștii fac cercetări în acest caz și urmează să stabilească dacă este vorba despre o sinucidere sau a fost un accident ciudat. Nu este clar ce făceau cei doi adolescenți atunci când tânăra a căzut în gol, iar dacă este vorba despre o tentativă de suicid, de ce nu au oprit-o.

VEZI ȘI: Tentativă de suicid în municipiul Brașov. Un bărbat a vrut să se arunce de pe un panou publicitar înalt de 30 de metri

Cazul studentului din București

Un alt caz care a șocat opinia publică este cel petrecut în luna martie în București. Atunci, un tânăr de 23 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de pe un cămin. Pompierii apucaseră să pună câteva saltele, dar acesta și-a schimbat poziția din lateralul acoperișului și a sărit din față. Mai mult, deși atunci au intervenit și negociatorii, tânărul nu a fost salvat. Negociatorii o aduseseră acolo şi pe fosta lui iubită, mai mulți prieteni, dar şi pe psihologul care îl consilia în ultima vreme. Acesta ar fi fost consumator de droguri și s-ar fi aflat în sevraj.

VEZI ȘI: Tânărul de 23 de ani ca s-a aruncat în gol, în București, a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?