O fată a sustras bani de pe cardul furat de la colega de cameră. Acum e trimisă în judecată
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
O tânără a fost trimisă în judecată de procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş pentru săvârşirea infracţiunilor de furt, efectuarea de operaţiuni financiare în mod repetat fraudulos în formă continuată şi acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată.

Fata i-a furat cardul colegei de cameră din complexul studenţesc din Timişoara, cu care a scos diferite sume de bani.

În perioada 4 aprilie - 2 iunie 2019, inculpata, în mod repetat şi în realizarea aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a sustras cardul bancar al colegei sale de cameră dintr-un cămin studenţesc din Timişoara, apoi a retras de pe cardul respectiv în mod repetat, fără consimţământul persoanei vătămate, diferite sume de bani de la bancomate ale mai multor bănci comerciale, efectuând de asemenea, fără drept, o plată la terminalul POS al unui magazin, arată prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, Violeta Filip, într-un comunicat remis marţi seara.

Astfel, inculpata a săvârşit 15 acte materiale de furt, 17 acte materiale de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată şi 16 acte materiale de acces ilegal la un sistem informatic în formă continuată, toate aflate în concurs, potrivit sursei citate. Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel