Data publicării:

O fană a lui Robbie Williams a murit după ce a căzut la concertul din Sydney

Autor: Dana Mihai | Categorie: Stiri
WhatsApp
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
Sursă foto: Freepik - https://www.freepik.com/
O fană a lui Robbie Williams a murit după ce a căzut la concertul lui din Sydney, Australia, săptămâna trecută.

O femeie în vârstă de 70 de ani a suferit leziuni la cap după ce a căzut de la nivelul al șaselea al locurilor, în urma concertului cântărețului britanic de la Allianz Stadium. A fost transportată de urgență la Spitalul St Vincent din Sydney în stare critică și a fost plasată în comă indusă.

Un purtător de cuvânt al spitalului a confirmat că spectatoarea a decedat marți.

Cântărețul nu a comentat încă asupra decesului acesteia.

Un purtător de cuvânt al stadionului a declarat pentru media locală: "În loc să folosească scările, femeia a încercat să treacă peste rândurile de scaune. A pierdut echilibrul și a căzut. Acesta este un incident extrem de trist și gândurile și dorințele noastre sunt alături de spectator și familia ei în această perioadă."

Incidentul s-a produs după primul spectacol al turneului australian XXV al lui Robbie. Următorul său concert este programat să aibă loc la Melbourne miercuri.

Moartea femeii survine la scurt timp după ce una dintre fanele lui Taylor Swift, Ana Clara Benevides Machado, în vârstă de 23 de ani, a murit în urma unui stop cardiac la spital, după ce leșinase din cauza căldurii extreme la concertul cântăreței în Rio de Janeiro, Brazilia, vineri.

La momentul respectiv, Taylor, în vârstă de 33 de ani, le-a spus urmăritorilor săi că este "devastată" și "copleșită de durere" din cauza morții acesteia.

Robbie Williams este un celebru cântăreț, compozitor și actor britanic. S-a născut pe 13 februarie 1974, în Stoke-on-Trent, Staffordshire, Anglia. Robbie Williams și-a început cariera ca membru al formației pop "Take That" în anii '90, dar a atras atenția în mod deosebit prin cariera sa solo ulterioară.

Printre hiturile sale celebre se numără "Angels", "Rock DJ", "Feel", "Millennium" și multe altele. A câștigat numeroase premii, inclusiv BRIT Awards și premii MTV, și a vândut milioane de albume la nivel mondial.

Pe lângă cariera muzicală, Robbie Williams a jucat și în câteva filme și emisiuni de televiziune. Este cunoscut pentru personalitatea sa carismatică, versurile sale sincere și show-urile sale live captivante. De-a lungul carierei sale, Robbie Williams a avut o influență semnificativă în industria muzicală internațională.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel