Urmărește emisiunea live
O familie din Mehedinţi a găsit un şarpe uriaș în dormitor
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Jandarmeria Mehedinți
foto: Jandarmeria Mehedinți
O familie din Mehedinți s-a trezit cu un șarpe uriaș în dormitor.

O familie din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi, a apelat numărul de urgenţă 112 pentru a cere ajutor, după ce a descoperit un şarpe în dormitor. Jandarmii au intervenit prompt și au reușit să captureze reptila, eliberând-o ulterior în mediul său natural, scrie Ziarul de Iași.

”În sezonul cald prezenţa şerpilor se înmulţeşte, iar probabilitatea de a-i întâlni apare în cele mai nebănuite locuri. De o situaţie neplăcută a avut parte seara trecută o familie din comuna Eşelniţa, judeţul Mehedinţi care s-a trezit cu un şarpe în dormitor. Panicaţi, oamenii au sunat la 112, cerând ajutor”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Mehedinţi.

Un echipaj de jandarmi a intervenit la faţa locului, descoperind reptila sub un dulap, unde îşi făcuse culcuş. „Ajunşi la adresa indicată, jandarmii au constatat că reptila îşi făcuse culcuş, sub dulapul din dormitor. Aceasta a fost extrasă cu ajutorul dispozitivelor din dotare şi eliberată în scurt timp în natură. Cetăţenilor care aleg să petreacă în aer liber ziua de 1 Mai, sau în drumeții cu familia, le recomandăm să fie vigilenţi în această perioadă pentru a evita orice neplăcere”, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Mehedinţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel