O elevă a fost bătută cu pumnii și cu picioarele de către colegele de clasă
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Scene șocante în Teleorman, unde o elevă a fost bătută cu pumnii și picioarele de colege.

Scene șocante la o școală din comuna Segarcea Vale din Teleorman! O elevă a fost bătută, înainte de-a pleca spre casă cu microbuzul școlar, de trei colege de clasă. Directorul unității de învățământ nu a luat măsuri împotriva agresoarelor, ci împotriva colegului victimei, care a filmat întregul moment. 

Cazul șocant s-a petrecut în fața unei școli din județul Teleorman, în comuna Segarcea-Vale. Nimeni nu a luat nicio măsură în momentul incidentului șocant, nici colegii, nici cadrele didactice.

Ulterior, tatăl fetei a depus o plângere la poliție dar nu a fost luat în seamă, potrivit propriilor declarații. Acesta și-a adus fiica la București, unde lucrează, pentru a o duce la un psiholog. Fata s-a ales cu părul smuls din cap după ce a fost bătută.

Totul a început săptămâna trecută, când fata a fost oprită la ieșirea din școală de colege de-ale ei, care au amenințat-o că o vor bate. Agresoarele au scos-o cu forța din curtea școlii și au început să o lovească.

Directorul a încercat mușamalizarea cazului

Fata de nici 14 ani a fost lovită cu pumnii și picioarele de cele trei colege de clasă. 

Atât colegii, cât și șoferul microbuzului școlar care erau în fața școlii nu au intervenit în conflict. 
Mai mult, colegul de bancă al fetei agresate care a filmat scenele șocante s-a ales cu nota scăzută la purtare. Așa au ajuns imaginile și la părinții fetei bătute. Aceștia anunțaseră că vor depune plângere și la Inspectoratul Școlar București.

Iar directorul unității de învățământ ar fi încercat să mușamalizeze acest caz, potrivit Realitatea PLUS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel