O educatoare din Feteşti s-a filmat în timp ce lovea un copil pentru a-i impresiona pe părinți: "Aştept laude şi idei de viitor"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
O educatoarea din Feteşti s-a filmat în timp ce lovea un copil de grădiniţă cu palma peste față, după care le-a trimis clipul părinților, pe Whatsapp, așteptând laude.

UPDATE: “Începând de astăzi, doamna educatoare are contractul individual de muncă încetat. Am fost acolo la prima oră, la ora 7:00 s-a întrunit Consiliul de Administrație, de astăzi am găsit pe altcineva până când se va identifica un alt cadru didactic care să vină la copii. De astăzi, nu mai este în învățământ", a declarat Steluța Iuliana Mitrea, inspector școlar general în Ialomița, pentru edupedu.ro.

__________________________________________________________________________________________

Educatoarea a vrut să se laude în faţa tuturor părinţilor cât de exigentă este cu cei mici. Femeia i-a filmat pe copii în timpul unei ore în care aceștia învăţau să folosească cuţitul de plastic pentru a-şi tăia fructele. La un moment dat, aceasta ajunge în dreptul unui copil şi îl plesneşte cu dosul palmei, moment în care băiatul începe să plângă. 

Apoi, educatoarea a postat filmuleţul pe grupul de WhatsApp al clasei cu mesajul: "Aştept laude şi idei de viitor"

"Chiar educatoarea a pus filmuleţele, după care a scris că aşteaptă laude şi idei pentru viitor. Mămica băiatului lovit a sunat-o pe educatoare, a avut loc un schimb de replici. Doamna educatoare m-a sunat şi pe mine, pentru că am reacţionat şi eu după ce am văzut imaginile, iar ea mi-a spus că ceea ce văd nu este ok, că de fapt copilul plângea fără motiv", a povestit mama unei fetiţe din clasa respectivă pentru antena3.ro.

Părinţii băiatului lovit au depus o plângere împotriva educatoarei. Ceilalţi părinţi refuză să-şi mai lase copiii pe mâna educatoarei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel