O companie interzice angajaților să mai folosească WhatsApp și Snapchat
Data publicării:
Autor: Vlad Manolache
WhatsApp
whatsapp fake news
whatsapp fake news
O companie care activează și în România a decis să protejeze datele angajaților și clienților prin interzicerea unora dintre cele mai utilizate aplicații din lume.

Compania internațională Continental a luat o decizie, pentru securitate și confidențialitatea datelor, care afectează și cei aproape 20.000 de angajați pe care îi are în punctele de lucru din România. În contextul noilor reglemetări GDPR, reprezentanții companiei au interzis angajaților să mai utilizeze, în timpul serviciului, aplicațiile WhatsApp și Snapchat.

 Responsabilitatea se mută în sarcina utilizatorilor

 “Accesul la lista de contacte nu poate fi restricționat în cazul acestor aplicații. Prin urmare, responsabilitatea pentru a se conforma legilor privind protecția datelor personale se mută în sarcina utilizatorilor aplicațiilor(...) Compania a decis, astfel, să interzică folosirea versiunilor curente ale aplicațiilor de socializare WhatsApp și Snapchat, cu scopul de a-și proteja interesele de afaceri, angajații și partenerii de afaceri”, au transmis reprezentanții grupului, conform Profit.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel