O companie din România cucerește Orientul Mijlociu
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Teamnet Group a obținut un contract de la Ministerul Municipalității Regionale și al Resurselor de Apă din Oman, care vizează implementarea unui sistem care va emite online autorizații municipale, a anunțat, joi, compania.

Prtin acest proiect, Teamnet și Grupul Modern Information Technology LLC (ITON) vor digitaliza și optimiza a peste 400 de tipuri de servicii și 700 de proceduri aferente unor domenii precum sănătate publică, salubrizare, construcții și exploatarea resurselor de apă.

Piața din Orientul Mijlociu este considerată atractivă de către companiile din sector, în condițiile în care investițiile în IT sunt estimate de Gartner la 212,9 miliarde de dolari în 2016 în întreaga regiune.

Gartner estimează că afacerile din serviciile IT vor reprezenta 84% din segmentul total de servicii în domeniu.

Noi propuneri CE în domeniul IT&C: internet wireless gratuit pentru toți cetățenii UE și conexiuni 5G în principalele orașe până în 2020.

"Deși suntem la început de drum în anumite țări, cum e cazul Oman, într-o piață IT globală extrem de competitivă, estimăm rezultate în creștere la nivel internațional pentru Teamnet în acest an cu 70%, față de 2015", a declarat Bogdan Padiu, director general al Teamnet Group.

Grupul Teamnet a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 110 milioane euro în 2015, în creștere cu 18% față de anul anterior.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel