Wizz Air oferă 100.000 de zboruri gratuite refugiaților. Plecări inclusiv din România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Guilherme Rossi)
Sursă foto: Pexels (Guilherme Rossi)
O companie care operează în domeniul transportului aerian oferă 100.000 de zboruri gratuite refugiaților ucraineni. 

O companie aviatică oferă 100.000 de zboruri gratuite refugiaților ucraineni. Plecările cu avionul se fac în luna martie din România și din alte trei țări, scrie Mediafax. 

În această lună compania Wizz Air oferă 100.000 de bilete gratuite refugiaților ucraineni pentru toate zborurile din Europa continentală, cu plecare din țările din vecinătatea Ucrainei, Polonia, Slovacia, Ungaria și România, a anunțat Nexta TV pe Twitter.

Zeci de mii de cetățeni ucraineni au intrat în România de la declanșarea războiului din Ucraina. Cei mai mulți sunt în tranzit, ei alegând să meargă în vestul Europei.

OMV renunță la proiectele cu Gazprom

„Comitetul executiv al OMV a decis să nu mai continue negocierile cu Gazprom privind potențiala achiziție a unei participații de 24,98% în faza de dezvoltare Achimov 4A/5A din zăcământul de gaze și condensat Urengoy și să rezilieze Acordul de vânzare de bază din 3 octombrie 2018. .

De asemenea, OMV își va reviziui implicarea în consorțiul Nord Stream 2.“, au scris cei de la OMV pe pagina de Facebook a companiei.

Autosistarea livrărilor din Rusia ar fi ”sancțiunea maximă” pentru Federația Rusă, susține Dumitru Chisăliță, președintele AEI. 

Dumitru Chisăliță, președintele Asociației Energia Inteligentă (AEI), afirmă că Uniunea Europeană are posibilitatea de a-şi susţine singură întregul consum de gaze, odată cu venirea primăverii, mai mult, că autosistarea livrărilor din Rusia ar putea pune capăt imediat războiului, subliniind că aceasta este ”sancțiunea maximă” pentru Federația Rusă. Citește mai multe AICI

Scrisoare a laureaților premiului Nobel

Peste 150 de laureaţi ai Premiului Nobel au semnat scrisoarea susținând că Rusia a încălcat Carta ONU.

„Ne alegem cuvintele cu grijă pentru că nu credem că poporul rus joacă un rol în această agresiune. Împreună condamnăm aceste ostilităţi. Există întotdeauna o modalitate paşnică de a rezolva disputele. Rusia a încălcat în mod flagrant Carta ONU, care spune că <<Toţi membrii trebuie să se abţină de la ameninţarea sau utilizarea forţei împotriva integrităţii teritoriale sau a independenţei politice a oricărui stat>>”, scrie în document.

Semnatarii îi cer Rusiei să-și retragă trupele. Citește continuarea AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel