O clădire de 12 etaje s-a prăbușit la periferia Miami Beach
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Pixabay
Pixabay
O clădire de 12 etaje s-a prăbușit în timpul nopții la periferia orașului Miami Beach.

O operațiune de salvare de amploare este în prezent în desfășurare în regiunea Dade din Miami, Florida, după ce o clădire cu 12 etaje s-a prăbușit. Bilanțul deceselor până în prezent este de o persoană, informează BBC

Imaginile din Surfside, partea de nord a Miami Beach, arată o grămadă imensă de moloz ce se întinde pe o latură a clădirii rezidențiale de apartamente. Cel puțin un deces a survenit în urma prăbușirii, fiind vorba de o locatară și alte 8 persoane au fost rănite. Autoritățile locale se tem că mai multe persoane ar putea fi prinse sub dărâmături, așa că au început o amplă operațiune de căutare. 

Prăbușirea clădirii s-ar fi întâmplat în jurul orei 2:00. Departamentul de pompieri a trimis în zonă 80 de autovehicule de intervenție, la fața locului deplasându-se și mai multe echipaje de poliție. 

Informația despre decesul locatarei a fost raportată de Associated Press și CBS, citând sursele proprii. 

Clădirea s-a prăbușit în timpul nopții

Un bărbat care locuiește într-o clădire apropiată a fost martorul evenimentelor. „S-a cutremurat totul apoi m-am uitat pe fereastră și nu se vedea nimic, am crezut că este vorba despre o furtună sau un fenomen extrem. Când s-a lăsat praful, s-a putut vedea cum două treimi din spatele clădirii dispăruse, se prăbușise la pământ”. 

O altă informație obținută pe surse spune că un copil de aproximativ 10 ani a fost salvat de sub dărâmături de pompierii aflați la fața locului. 

Locația clădirii oferită de autorități se află în Surfside, 8777 Collins Avenue, Champlain Towers, care găzduiec peste 100 de apartamente cu vedere la ocean. Surfside se află la periferia de nord a orașului Miami Beach.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel