Urmărește emisiunea live
"O cerere şi o plată de 80.000 lei. Nici măcar atât nu a vrut să facă Clotilde Armand pentru cei din Greenfield". PNL Sector 1 iese la atac împotriva primarului
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand
PNL Sector 1 o acuză pe Clotilde Armand că putea rezolva problema accesului în cartierul Greenfield cu o simplă cerere, şi o plată de 80.000 lei. Liberalii spun, însă, că primarul Sectorului 1 nu a făcut aceste lucruri, astfel că acum drumul de acces prin pădurea Băneasa este închis. 

"O simplă cerere. Și o plată de 80.000 lei pentru un drum. Nici macar atât nu a vrut sa facă Clotilde Armand pentru locuitorii din cartierul Greenfield.

Armand refuză cu rea voință să își țină promisiunea din campanie și să ducă la îndeplinire mandatul deja dat de Consiliul Local și cel General și aruncă pisica în curtea USR Bucuresti. În loc să semneze cererea pentru care este mandatată și să plătească taxa către Romsilva pentru scoaterea drumului din fondul forestier, care ar rezolva deschiderea drumului, ea împinge o propunere consiliului general sa o lase pe ea in pace și sa se intoarca in timp tot demersul cu 6 ani, în 2017.

O propunere despre care nu știm încă dacă poate fi sau nu implementată, sau dacă e măcar legală. Directia Juridica si Directia Patrimoniu din Primăria Capitalei vor verifica acest aspect.

Până una alta este evident şi pentru marțienii care se uită la noi cu telescopul că Armand a împins asta aseară, ca să ii facă pe oameni să nu mai meargă la protestul din fața primariei Sectorului 1 de astăzi. Este dreptul lor şi au dreptate când îi cer socoteală acestui primar de Facebook! Nu a făcut nimic pentru ei!", scriu cei de la PNL Sector 1 pe Facebook. 

Amintim că joi, 19 oanuarie, de la 11:00, a fost anunţat un protest al locuitorilor cartierului Greenfield în faţa primăriei Sectorului 1, după ce drumul de acces spre acest cartier a fost blocat. 

Asociațiile de proprietari din Cartierele Salcâmilor și Platanilor - Greenfield Băneasa - organizează acest eveniment pentru deschiderea drumului din pădure (Vadul Moldovei).

Despre acest lucru au vorbit şi sociologul Alfred Bulai şi jurnalistul Val Vâlcu în cadrul emisiunii Nod în Papură. Aceştia au criticat autorităţile publice pentru faptul că nu au reuşit, de peste 15 ani de când există cartierul Greenfield, să rezolve problema drumului de acces. CITEŞTE MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel