O casă cu o lățime de doar 6 metri se vinde cu aproape 10 milioane de euro
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
O casă cu o lățime de doar 6 metri se vinde cu aproape 10 milioane de euro / Foto: Pixabay
O casă cu o lățime de doar 6 metri se vinde cu aproape 10 milioane de euro / Foto: Pixabay
O casă cu o lățime de doar 6 metri se vinde cu aproape 10 milioane de euro.

O casă din Sydney, care ar putea fi cea mai slabă casă pe care orașul o are de oferit, a ajuns pe piață cu un preț cerut de necrezut, scrie LadBible.

Dacă doriți să obțineți un imobil în zona extrem de dorită, Darling Point, ar fi bine să vă aduceți carnetul de cecuri și să vă asigurați că aveți cel puțin 15,5 milioane de dolari australieni în cont, adică aproape 10 milioane de euro. Casa este deținută de multimilionara Fiona Brown, care va avea un profit uriaș pe proprietate odată ce va fi vândută.

Casa cu patru etaje are doar șase metri lățime, dar este mobilată luxos și, de asemenea, are printre cele mai bune vederi din Sydney. Potrivit bărbatului însărcinat cu vânzarea acestei proprietăți unice, prețul cerut este ieftin la „doar” 15,5 milioane de dolari și asta pentru că este atât de îngustă.

O casă cu o singură cameră, mică cât un garaj, se vinde cu peste 460.000 de euro în Londra. Nu are  nici măcar toaletă

Situația din Sydney nu este un caz singular. Prețuri exorbitante au fost cerute și pentru alte case mici sau care nici măcar nu sunt dotate cu toate utilitățile. Poate vi se pare ciudat, dar pentru ceste imobile chiar se găsesc cumpărători, chiar dacă multora preșurile li se par exagerate. Spre exemplu, o altă casă, din Londra, cu o singură cameră se vinde la un preț incredibil. Se află pe Stewart’s Grove, din cartierul Chelsea, și nu este mai mare decât un garaj, scrie mylondon.news.

Proprietatea a fost supranumită “Reception Room” și, potrivit anunțului, are 5/3,8 metri. În interiorul acestei proprietăți se află și o bucătărie, dar nu și o toaletă. Nu există grădină, nici în față, nici în spate, singura cale de intrare sau ieșire fiind o ușă direct de pe trotuar. În schimb, casa este foarte colorată pe exterior.

Casa se vinde cu 395.000 de lire sterline, circa 470.000 de euro. Sursa citată precizează că la același preț se poate cumpăra și un „mini-castel” în stil Art Deco, în Franța, cu suprafață locuibilă de aproape 200 mp și un teren de aproape 2 hectare. Vezi foto AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel