O capră și un cocoș au salvat o găină din ghearele unui uliu / VIDEO VIRAL
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
O capră și un cocoș au salvat o găină din ghearele unui uliu   /   Sursă foto: Captură YouTube Bruno Karett
O capră și un cocoș au salvat o găină din ghearele unui uliu / Sursă foto: Captură YouTube Bruno Karett
O găină a fost salvată de partenerii din ogradă, după ce un uliu s-a năpustit asupra ei.

Pe rețelele de socializare a început să circule un videoclip în care o găină este atacată de uliu. Pasărea de pradă habar nu avea ce urma să i se întâmple în momentul în care a atacat găina care ciugulea prin iarba dintr-o livadă din Olanda.

După ce s-a năpustit asupra găinii, cocoșul din livadă a sărit în ajutorul acesteia și l-a atacat pe uliu.  Văzând că găina nu scapă din ghearele prădătorului nici după ce cocoșul l-a atacat, o capră aflată în apropiere a alungat pasărea prădătoare după ce a lovit-o cu capul de câteva ori. 

Imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare

VIDEO VIRAL - Muzica populară l-a făcut pe un bărbat în scaun cu rotile să se ridice și să danseze

Muzica populară l-a făcut pe un cerșetor să își uite rolul de bărbat cu dizabilități și să se ridice din scaunul cu rotile pentru a dansa. Bărbatul a dansat cu foc la zilele orașului Deva. Imaginile au apărut pe Facebook, iar în scurt timp au devenit virale.

Mulți dintre cei care au comentat spun că omul pozează în invalid și cerșește bani în fața unei biserici din oraș, relatează Realitatea Plus. În imaginile video se vede cum bărbatul se ridică din scaunul de rotile și începe să țopăie vioi pe ritmul unei melodii populare (vezi imaginile AICI).

VIDEO VIRAL cu o rață australiană care imită sunete și înjură: Prostu’ naibii

Potrivit unui nou studiu, rațele de mosc australiene pot imita sunete, inclusiv vorbirea umană.

Înregistrarea unei rațe care vorbește pare a fi prima situație documentată în mod cuprinzător în care speciile pot imita sunetele pe care le aud, alăturându-se altor păsări, inclusiv păsări cântătoare, papagali și colibri.

Ripper, o rață de mosc masculă crescută în captivitate la rezervația naturală Tidbinbilla, la sud-vest de Canberra, a fost înregistrată vocalizând sunetul ușilor care se închideau, precum și sintagma „prostu naibii’”.

Cercetătorii cred că a fost o frază pe care Ripper a auzit-o probabil în repetate rânduri de la îngrijitorul său, dar nu sunt siguri de vârsta la care a fost expusă pentru prima dată la aceste sunete. În momentul înregistrării, rața avea vârsta de patru ani și sunetele au fost auzite în timpul împerecherii (vezi AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel