O CĂLĂTORIE CU URMUZ la Teatrul Elisabeta
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Magdalena Popa Buluc
WhatsApp
O comedie fantastică pe care nu trebuie s-o ratezi în februarie la Teatrul Elisabeta!

Despre galeria de personaje construită de Urmuz în ale sale "Povestiri bizare" s-a spus că sunt încrucișări stranii între regnul animal și mașinării.

Cum ar arăta întâlnirea unui tânăr lipsit de repere culturale și morale din Bucureștiul anului 2016 cu o asemenea lume suprarealistă dacă un vortex temporal l-ar arunca în această lume imaginară?

Vino să le descoperi într-un fabulos spectacol la Teatrul Elisabeta, MARȚI 7 FEBRUARIE de la orele 19.00!

Spectacolul realizat de multi-premiatul dramaturg si regizor Radu Popescu îmbină umorul și tragicul într-o lume fantastică uimitoare, creată scenic de o foarte talentată trupa de tineri actori.

Personajele lui Urmuz alcătuiesc o menajerie stranie în care cele mai ciudate porniri și reacții se amestecă: violența cu gingășia, ferocitatea animalică cu timiditatea, sexualitatea aberantă cu năzuințele spirituale.

Ceea ce frapează la această lume mecanico-antropomorfă este intensitatea sentimentelor și a reacțiilor, cruzimea și nepăsarea, acuitatea senzorială a mediilor în care se învârt. Putem regăsi în această "lume dintr-o carte" repere pentru descifrarea viciilor vieții într-un mare oraș la distanță de aproape un secol?

Regia: Radu Popescu

Scenografie: Marian Văsii

Muzică: Alexandru Suciu

Light Design: Ștefan Vasilescu

Distribuție: AnaMaria Olaș, Tamara Roman, Alexandra Hera Zăuleț, Radu Mateucă, Teodor Ghiță, Dumitru Georgescu, Oleg Apostol

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel