Data actualizării:
Data publicării:

O bucată dintr-un avion a căzut în apropierea unui loc de joacă din Mureș

Autor: Doinița Manic | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

O bucată dintr-un avion a căzut în apropierea unui loc de joacă plin de copii.

Incident aviatic în județul Mureș. O bucată dintr-un avion de agrement a căzut în apropierea unui loc de joacă unde erau mai mulți copii. Potrivit primelor informații, nu ar exista niciun rănit. Și pilotul avionului ar fi scăpat nevătămat.

"Nu a fost nicio persoană rănită, deși în zonă erau copii, dar și părinții acestora. Incidentul s-a produs în satul Nazna, acolo unde se află o școală, un loc de joacă, dar și un teren de fotbal. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipe de intervenție care au supravegheat zona. Urmează să fie deschisă în acest caz o anchetă, având în vedere că astfel de incidente nu sunt unele tocmai obișnuite. Din primele informații se pare că este vorba despre o bucată dintr-un avion mic de agrement" a relatat Adriana Drăghici, corespondent Antena 3 CNN.

Generalul Virgil Bălăceanu: Probabil este o greșeală de mecanică

Ulterior, generalul Cristian Barbu a spus că bucata căzută din avion ar putea fi, de fapt, o capotă din jurul motorului.

"Pare o capotă din jurul motorului. Există acest capote care se pot rabata ca să poți umbla la motor și pare chiar o astfel de capotă cu cele două prize de prindere și cele două balamale. În mod normal din miile, zecile de mii de avioane care zboară, nu s-au prea desprins (balamalele n.r.). Aici probabil este o greșeală de mecanică", a spus generalul Cristian Barbu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel